İHH Arama Kurtarma Görevlisi: 'Devletimizin En Büyük Gücü Olan TSK'nın Anında Sahaya Çıkması Daha İyi Olurdu'

Hala bölgede olan ve çalışmalara destek olan İHH görevlilerinden Erdal Altıntaş, Mehmet Akif Ersoy'un 'Şunlar olsaydı daha sağlıklı olurdu dediğiniz bir durum var mı?' sorusuna, 'Devletimizin en büyük gücü olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin anında sahaya çıkması daha iyi olurdu' dedi.

O sözlerden sonra ise Mehmet Akif Ersoy, 'Askerin geç çıkması gibi bir durum mu oldu yoksa yeterince çıkmaması gibi mi?' diye sordu. Erdal Altıntaş o soruya ise, 'Ben bu konuda sadece gözlememi söyledim, ben devamlı sahadaydım, takip edemedim' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
16.02.2023

Yazıklar olsun askeriye yardıma ilk anda gidecekti su anda enkazdan çıkarılan son yaralı için çok mutluyum ama bir o kadarda içinde öfke patlaması yasamaktayimbosa giden binlerce can hadi ilk bı kaç gün yardım gidemedi bari 5 gün dahi tüm enkazlara ulasilsaydi kurtarılan can daha fazla olcakti içindekilerin hepsini yazamıyorum çok ama çok ofkeliyim

16.02.2023

Dünyanın en saygın ordularından biriydi T.S.K. bunlardan önce, Mehmetçiği halktan koparmak için 20 yıldır uğraşıyorlar, gencecik masum ana kuzularını, köprüye gönderip, ağzından salyalar saçan yobaz köpeklere bogazlattılar, Türk Silahlı Kuvvetleri biziz çocuklarımız kardeşlerimiz ama onlara emir verenler bizden mi? orası muamma. Ordumuz halkın vatanın, her zaman onuru, gururu güvencesidir. Ama sizin gibi basiretsiz yöneticileri, tarih te insanlıkta nefretle anacak.

16.02.2023

17 Ağutos 1999 saat 18,30 da deprem bölgesine varmıştık. Ordumuz sahadaydı. Çadırlar kurulmuş, arama kurtarma devam ediyor durumdaydı. Bu uygulama "emasya" kapsamındaydı.

TÜM YORUMLARI OKU (13)