İhanet İddiaları Kazan Kaynatmıştı: Onur Atilla ile Ayrılan Nez Suçlayıcı İfadelerlerle Sessizliğini Bozdu!

tv100 Magazin Hattı'ndan Onur Üçkarışoğlu'nun özel haberine göre; boşanmasının üzerinden 20 gün geçtikten sonra aşk yaşamaya başladığı Rüştü Onur Atilla ile ilişkisi biten şarkıcı Nez'den ayrılık sonrası ilk kez açıklama geldi.

Güldür Güldür Show programıyla epey popüler hale gelen Rüştü Onur Atilla 2014 yılında evlendiği, iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız'la 22 Haziran'da boşanmıştı. Ünlü ismin boşanmayı Instagram hesabı üzerinden duyurması da gündem olmuştu.

Boşanmanın üzerinden sadece 20 gün geçmişti ki Atilla, ünlü şarkıcı Nez'le olan aşkını cümle aleme duyurmuştu.

Yılın aşkının boşanmanın üzerinden çok geçmeden başlaması da "ihanet" iddialarını doğurmuştu. Atilla'nın, evli olduğu dönemde Nez'le birliktelik yaşamaya başladığı öne sürülmüştü.

Onur Atilla ve Nez, "Evliliği Nez bitirdi!" yorumları karşısında sert tepki gösterirken Sinem Ayyıldız'ın sözleri ihanet iddiasını güçlendirmişti.

Detayları da içeriğimizde vermiştik:

Ortalık Karışıyor: Sinem Ayyıldız Boşandığı Eşi Onur Atilla'nın İhanet Ettiğini Açıklayınca Nez Küplere Bindi!

Kimilerine göre "Bu aşk uzun sürebilir" diye düşündürten birliktelik hiç de tahmin edildiği gibi olmamış ve Nez geçtiğimiz aylarda ilişkinin bittiğini sosyal medyadan duyurmuştu.

tv100 Magazin Hattı'ndan Onur Üçkarışoğlu'nun özel haberine göre; Nez, ünlü oyuncudan ayrıldıktan sonra ilk kez kameralara açıklamalarda bulundu.

Ex aşkını suçlayan Nez, "Biz birbirimizi tanıma sürecindeydik. O süre içerisinde de ne yazık ki Türkiye'ye deklare (duyurmak) edildi. Beyefendi fotoğraf paylaştı. Fotoğraf çok erken paylaşıldı. Gerek yoktu böyle bir şeye. Ben şahsen isterdim ki aradan aylar geçsin. Çok yeni bir ayrılık olduğu için bu böyle algılandı" diyerek sitemde bulundu.

İhanet iddiaları hakkındaki sorulara da cevap veren Nez'den "Bu kadar abartmaya gerek yok. Çünkü evlilikler de bir günde bitmiyor. Yıllar öncesinden sorunlar başlıyor. Boşanma süreci, tarih almalar, evler ayrılmış, aylar olmuş. Bunun benim alakası yok işte" açıklaması geldi.

İlginizi Çekebilir

Kombini Yüzünden Eleştirildi: Konuyu Kadına Şiddet Üzerinden Ele Alan Çağla Şıkel'den Yonca Evcimik'e Destek
Kutsal Motor YouTube Kanalının Yayıncısı Zeynep Ocak’ın Cinayetlere Sessiz Kalan Ünlülere Tepkisi Viral Oldu
Bu İddia Ortalık Karıştırır: Sibel Can ve Emir Sarıgül'ün Bir Yıl Önce Evlendiği Dedikodusu Patladı!

Popüler İçerikler

Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisi İçin İkinci Açıklama: "Hayırsız Sanatçılar"
Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf, Diyanet’in Telefonlarını Kilitledi: “Domuz Eti Yediysek Günah mı?”
Özgür Demirtaş’tan Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf Açıklaması: “Farklı Düşünüyorum”
YORUMLAR
14.10.2024

eskiden Leman "yılın laleleri" ödüllerini verirdi. ne pis çift oldunuz niyeyse, tam size göreymiş.. bir de altın ahududu var ama tinto brassla film çekseniz gene izlenmezsiniz hocam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ