İHA Muhabirinin En Zor Anı: Mesai Arkadaşlarının Ölümünü Olay Yerinde Gözyaşları İçinde Anlattı...

Gaziantep-Nizip yolunda meydana gelen kaza sonucu olay yerine giden İHA muhabiri Said Vakkas Yağcı, hayatını kaybeden mesai arkadaşlarının ardından gözyaşlarına boğuldu...

Gaziantep-Nizip yolunda yaşanan kazaya müdahale etmek için olay yerine giden 3 itfaiye eri, 2 sağlık personeli ve 2 basın mensubu kontrolden çıkan yolcu otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Kazada 16 kişi hayatını kaybetmiş, 21 kişi yaralanmıştı...

İtfaiye, Ambulans ve Canlı Yayın Aracına, Yolcu Otobüsü Çarptı: 16 Ölü 21 Yaralı

Hayatını kaybeden 16 vatandaşın arasında yer alan 2 mesai arkadaşının ardından olay yerine giden İHA muhabiri Said Vakkas Yağcı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Yağcı gözyaşları içinde 'Saatler önce birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın ölümünü öğrendik. Çok zor, burası savaş alanı gibi. Geldiğimizde korkunç bir manzara ile karşılaştık. 16 vatandaşımızı, iki arkadaşımızı kaybettik. Bazen bazı şeyleri anlatmak gerçekten çok zor...' dedi.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
21.08.2022

Türkiye’de aşırı hızlı gelip onlarca insanı ezen otobüs ve kamyon kazaları daha ne kadar olacak ya?

21.08.2022

Çok açık medya etik değerlerine aykırı bir haber atlatmaya çalışma örneği. Adamın orda mesai arkadaşı ölmüş hala diyorsun ki kaza nasıl olmuş gerçekten nasıl olduğunu bu kadar acil öğrenmene gerek var mı? Nasıl olduğu ne fark eder ki nasıl olduğu bu kadar acil izleyenleri neden ilgilendirsin ki? Yazık adam işini gücünü can derdini bırakmış bunlara olay yerinden bilgi veriyor. Bakın bu sene yılın medya çalışanları ödüllerine Said Vakkas a ödül bile verirler. Ben onu suçlamıyorum sadece onu bu duruma sokup gazeteci önce işini yapar mantığıyla bunu destekleyen medya organlarını ve basın önderlerini suçluyorum. Bir kere bu olayın toplumsal düzenin olağan duruşunu veya akışını değiştirecek bir yani bile yok. Küçüksediğimden değil ama bu gazeteciden olay anını bu kadar hızlı öğrenmek isteyecek kadar toplumu ilgilendirme oranı yüksek bir durum değil umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ