İğrenç Baba: Kızına Cinsel İstismardan Tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki sözde 'baba' H.Ç., 15 yaşındaki kızı M.Ç'ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. 

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan M.Ç. adlı kız çocuğu, 8 Ağustos'ta jandarmaya gidip, babası H.Ç'nin evde kendisine cinsel istismarda bulunduğunu belirterek şikayetçi oldu.

İddiaya göre; kızın erkek kardeşi de olayı cep telefonu ile kayda alıp, jandarma ekiplerine teslim etti. Olayla ilgili yürütülen soruşturmaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil oldu. Cumhuriyet savcısının talimatı ile H.Ç. gözaltına alındı.

H.Ç. işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kız çocuğu ise devlet korumasına alındı.

Çorum'da Şüpheli Kadın Cinayeti: Polis Eş Gözaltına Alındı

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
11.08.2023

NASIL OLUYOR NASILLLL.. BİR BABA EVLADINA NASIL O DÜŞÜNCELERDE BULUNUR. SİZİN AKIL SAĞLIĞINIZA NE OLDU KAFAYI MI YEDİNİZ.. ÇILDIRICAMMMM

Pasif Kullanıcı
11.08.2023

çünkü pis sapık bi sadist amk evladı

11.08.2023

Annesi yok mu çocuğun? Allah'ın belası herif baba değil insan müsveddesi umarım ki içerde üzerinden geçerler

11.08.2023

Bir de erkek kardeş görüntüyü çekip jandarmaya veriyor Allahım cirldircam artık ne kadar fazla tacize maruz kaldıysa çocuk çareyi kardeşinin video cekmessinde de bulmuşlar ve burada anne(?) nerede gerçekten?!!!!!

11.08.2023

Yani kimse bu malın ne bok olduğunu anlayamamış mı bu zamana kadar davranıslarıyla, bakısıyla bişeyiyle mutlaka belli etmiştir önceden. Kendi kızınada hallenmezsin ya bu nasıl nefistir. Şeytan sizin kadar günahkar değil cidden.

TÜM YORUMLARI OKU (33)