İğne Yaptırdığı Sağlık Çalışanının Tacizini İfşa Eden Kadına Gelen Akılalmaz Tepkiler

Gerçekten pes artık! Okuduklarıma inanamıyorum!

Dün bir kadın Twitter kullanıcısı, bir sağlık çalışanının tacizini şöyle paylaştı:

Ve bu mesajla ilgili çok acayip tepkiler aldı kendisi!

Şöyle tepkiler...

twitter.com

Arkadaşlar bu normal değil. Bu bir SUÇTUR.

twitter.com

Gerçekten şu yazılanlar akıl alır gibi değil yahu!

twitter.com

Bir de şu tarz tepkiler geldi kendisine...

twitter.com

Sırf kız tacizi ifşa etti diye demediğini bırakmadılar resmen!

twitter.com

😱

twitter.com

Pek tabii şikayet edilmeli diyenler de oldu...

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Gerçekten inanılmaz!

Sonuç:

Sonuna kadar hakkınızı arayın!

👇

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.04.2021

Benim kredi kartındaki ismimden bir şekilde bana ulaşan bir market görevlisi vardı. Dükkanı başlarına yıktım böyle olayları hiç affetmem piç tavuk gibi dalarım. Sıfır toleransım geldi miydi gözüm görmez hemen ilk çağlardaki atalarıma dönüveririm. Sonra da ailedeki erkekleri gönderirim ikinci postayı onlar atarlar. Onu sosyal medyadan yardım isteyen taraf haline getirmem 24 saati bulmaz.

Pasif Kullanıcı
18.04.2021

piç tavuk :D :D

18.04.2021

Bazı mesleklerde etik kurallar bunun için var iyi ya da kötü insan olduğunuz için değil toplum için herkes için. "Bugün gördüm seni, maskeli çoh tatluydun keşkülünüz dikkatimi çekti" yazdıktan sonra aldığı tepki olumluda olabilirdi "Siz doktorla nasıl tanışmıştınız? - yaa çok acayip iğne yaptırmaya gittim bu da benim numaramı bulmuş nerden bulduysa salak mesaj attı. " böyle bir muhabbet olunca kimse aa o zaman senin sevgilin tacizci bir orospu çocuğuymuş demez. Niyeti tartışılır olsa da görevini kötüye kullanmış kendisine verilen yetki ile aldığı kişisel verileri kendi çıkarlarına uygun kullanması mesleki etiğe aykırı sen numaranı cötüne iğne yapan doktor yürüsün diye vermiyorsun. Bugün hastası olduğunuz için size yazan adam yarın başka hastalarına da yazar, ya da önceden yazmıştır siz özel filan değilsinizdir. Hastaların kendisine nude attığını sanan sorunlu tiplerden de frapanlardan da olabilir bilemezsin cötüne güvenen riski alır.

18.04.2021

Bu olaya taciz değil diyen erkekler toplanıp sulalenuzdeki kadınlarin numaralarını birbirbirinize atın. Biriniz ananızın numarasını, biriniz karınızın numarasini, biriniz kızkardeşini,..nede olsa taciz değil bu .. bence birbirinizin aile pezevenligine başlayabilirsiniz..değiş tokuş ıyi dır size ..

Pasif Kullanıcı
18.04.2021

Aynen. Sonuçta kadın istemiyorsa engelleyebilir veya hiç cevap yazmaz. Orda burda şımarıkça paylaşmalarına durumdan şikayet etmelerine gerek yok. Belki numarasını verdikleri adam iyi niyetli biridir sonradan romantik hikaye çıkar ortaya............................. Taciz edilmek istemiyorsa telefon kullanmaz olur biter. Telefon kullanan aranıyordur.......................... İfşa eden ise daha da aranıyordur çünkü takipçi kasıyordur................

TÜM YORUMLARI OKU (145)