İfşa Skandallarında Onun da Adı Vardı: Şarkıcı Ogün Sanlısoy’dan Taciz İddiaları Hakkında İlk Açıklama Geldi

Son günlerde sosyal medyada bir fotoğrafçı ile başlayan ve sanat camiasından oyuncu ve şarkıcıların adının karıştığı taciz ifşası iddialarında şarkıcı Ogün Sanlısoy'un da adı geçmişti. Ünlü şarkıcı Ogün Sanlısoy, hakkındaki taciz iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. İfşa skandallarıyla birlikte kendisi hakkındaki taciz iddialarını reddeden Ogün Sanlısoy “Hayatım boyunca hassas konulara karşı daima duyarlı olmuş, şarkılarımda da bu konulara yer vermiş biri olarak, hakkımda ortaya atılan bu temelsiz iddialar beni derinden üzmüştür” dedi.

Sosyal medyada başlayan ifşalara adı karışan ve hakkında taciz iddiası ortaya atılan Ogün Sanlısoy sosyal medyadan açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımda, hakkında çıkan iddiaların asılsız olduğunu belirterek “Avukatlarım, bu iftirayı ortaya atan kişiler hakkında gerekli hukuki süreci hızlıca başlatacaktır” dedi. 

İşte Ogün Sanlısoy’un açıklaması: 

'Son günlerde sosyal medya platformlarında 'ifşa' adı altında yapılan paylaşımlarda adımın haksız yere karıştırıldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kim tarafından yazıldığı belli olmayan, gerçeği yansıtmayan çirkin bir senaryo birkaç kişi tarafından dolaşıma sokulmuştur. Konunun asılsız olduğunu anlatmak amacıyla bu kişilere ulaşmaya çalışmamıza rağmen herhangi bir geri dönüş sağlanamamıştır.

Hayatım boyunca hassas konulara karşı daima duyarlı olmuş, şarkılarımda da bu konulara yer vermiş biri olarak, hakkımda ortaya atılan bu temelsiz iddialar beni derinden üzmüştür. Avukatlarım, bu iftirayı ortaya atan kişiler hakkında gerekli hukuki süreci hızlıca başlatacaktır. Ayrıca bu paylaşımları sürdüren kişilerin de iki gün içerisinde içeriklerini kaldırmaları beklenmektedir; aksi durumda onlar hakkında da hukuki yollara başvurulacaktır. Bu süreçte yanımda olan, bana inanan ve destek veren dostlarıma, grup arkadaşlarıma, sevgilime ve tüm sevenlerime yürekten teşekkür ederim.'

👇

İfşayı Kabullendi: Hakkında Taciz İddiası Çıkan Kaan Sezyum, Sosyal Medya Hesabından Özür Mesajı Paylaştı
Birgün Gazetesi, Taciz İfşalarında Adı Geçen Kaan Sezyum ve Bahadır Boysal Hakkında Açıklama Yaptı
Bir İfşa da Melek Mosso'dan: Çocukluğundan Beri 3 Kere Yaşadığını Anlattı!
Sosyal Medya Hesaplarında İfşaları Paylaşan Oyuncu Tuluğ Özlü Ölüm Tehdidi Aldığını Açıkladı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
YORUMLAR
28.08.2025

Ogün abi ile birebir Pentagram konserinin kulisinde tanışmış bir insan olarak söylüyorum adam gibi adamdır kendisi..

28.08.2025

O zaman asla dogru degildir soylenenler, ben ikna oldum. Tesekkurler aciklamaniz icin.

28.08.2025

İspatı yazıları varsa tabiki atılsın ortaya da bu ülkenin sorunu dikkat çekme arzusunun asparagas haberlerle var olan gerçeklerin bile kaybolup gitmesi. Sanki herkes şu anı beklemiş ifşaa etmek için. Diyelim biri asılsız bir şekilde diğerini ifşaladı diğeri bunu kaldıramayıp intihar etti ya da etrafı tarafından izole edildi var olan bütün kazanımlarını kaybetti ne olacak? Bir şeyinde bu ülkede tadı kaçmasa. Zaten saçma sapan yanlı bir adaletle karşı karşıyayız. Başkasına suç olandan diğeri çizik dahi almadan aklanıyor. İnce bir çizgi bu iftira atan bunu delilleriyle sunmalı iftira atılanın bunu aklması delil bulması daha zor.

"Sanki herkes şu anı beklemiş ifşaa etmek için." bu dediğiniz var ya? Olaylar başladığından beri aklımda. Bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü? Diyorum. Haliyle aklıma iki sebep geliyor: 1.Ya cidden birilerinin canına tak dedi. 2.İlgimizi başka yöne kaydırma derdindeler. Şu yazdıklarım komik gelebilir ama Türkiye böyle bir ülke.

28.08.2025

Ya şimdi sapığı, manyağı, suçlusunu kenara koyarsak, ben güzel bir kadın görsem, normal bir şekilde hoşlansam ve arkadaş olabilir miyiz diye düşünüp, gitsem desem ki, "Merhaba" ya da kadınla flörtleşiyoruz gel zaman geç zaman kadın bana, ısrarla peşimden koştu, beni rahatsız etti, bana elledi falan dese, ben direkt sapık oluyorum ve kadını taciz etmiş oluyorum. Eskinin flörtleşmeleri, ilk adım atmaları ya da erkeklerden beklenen ısrarcı olma ve peşinden koşmaları yaparsam -ve asıl önemlisi- yakışıklı değilsem, gerçekten tacize, kötü duruma, fiziksel, psikolojik şiddete meyilli birisinin karşılaştığı durumla karşılaşmış olacağım. Bundan sonra noterden, ben kendi rızamla konuşuyorum, geziyorum diye yazı almadan hiç bir kızın yanına oturur muyum... Siz kızlar sizi sahiplenen erkekleri uzaklaştırdınız, şimdi de erkekleri tümden kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Aklı başında hiçi bir erkek, bir kadına duygularını açar mı bir daha... Şurada 2/3 yıl, sonra hayatta size başarılar arkadaşlar.

TÜM YORUMLARI OKU (23)