İfadesinde "2 Yazacağıma Yanlışlıkla 12 Milyon Yazdım" Diyen Bahar Candan Dillere Düştü!

Bahar Candan ve Nihal Candan, kara para aklama ve nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla gözaltına alındı. Emniyette dörder saat sorgulanan Candan kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı. İddiaların fitilini ateşleyen sosyal medya hesabı için açıklama yapan Bahar Candan'ın 'O paylaşımda 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım ve amacım espriydi' sözleri hayatımızı bir kere daha sorgulattı.

İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasıyla isimlerini geniş kitlelere duyuran Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler birkaç gündür gündemimizde.

Bunun nedeni ise, iki fenomen kardeşin hakkında ortaya çıkan dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama iddialarıyla gözaltına alınmaları.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça magazin gündemine kendilerine yer bulan Candan kardeşlerin dörder saat ifade verdikleri öğrenildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorulan isimleri de tanımadıklarını öne süren Nihal ve Bahar Candan'ın ifadeleri de ortaya çıktı.

Bahar Candan aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından uzun süre önce bir paylaşımda bulunmuştu. O paylaşım fitili ateşleyen adımlardan oldu.

Bahar Candan'ın polislerin "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" paylaşımı için sorduğu soruya "O paylaşımda 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım" demesi ise gündeme bomba gibi düştü.

İfadesinin devamında da "Amacım espri yapmaktı..." diyen Bahar Candan'ın bu açıklaması sosyal medyadaki goygoyculara malzeme çıkardı.

Peki siz Bahar Candan'ın bu ifadesine ne diyeceksiniz?

Buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

"Sisi" Lakaplı Seyhan Soylu, Bahar Candan Hakkında Olay Yaratacak Açıklamalarda Bulundu!
Engin Polat'a Gönderme mi Yaptı? Adliyeye Sevk Edilen Nihal Candan'ın Yukarı Bakması Dikkat Çekti!
Kara Para Aklama Suçlamasıyla Gözaltına Alınan Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Adliyeye Sevk Edildi!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
16.11.2023

nerde salak gerizekalı var para onlarda Allah'ım sen büyüksün. 🤔

16.11.2023

Tek merak ettiğim şey bu ıq su düşük şahıslara güvenip parasını aklatan parasını emanet edenler kim :) iki günlüğüne köpeğimi emanet etmem ben bunlara

17.11.2023

paralarını emnet etmiyorlardır. İsimlerine hesap açıp, hesabı kontrol ediyorlardır. Yoksa bunlar ile iş yapacağına direk teslim ol.

Pasif Kullanıcı
16.11.2023

gercekten dusunulmus bi espri🤡

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ