İETT Ücretleri Zamlandı Mı, Kaç TL Oldu? Mavi Kart Aylık Ücreti Ne Kadar Oldu?

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar, şehir içi ulaşım ücretlerine yapılan zammı araştırıyor. İstanbul’da tam biletin eski fiyatı 3.50 liraydı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı sonrasında şehir içi ulaşıma zam yapıldı. Peki, İETT ücretleri kaç TL oldu? Aylık mavi kart ne kadar? İşte zamlanan ücretiyle şehir içi ulaşım fiyatları…

Şehir İçi Ulaşım Kaç TL Oldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında yüzde 24,12'lik ve yüzde 15'lik iki teklif sunuldu. TUHİM'in yüzde 24,12'lik teklifi oy çokluğu ile reddedilirken, yüzde 15'lik teklif oy birliği ile kabul edildi.

Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı.

AYLIK AKBİL NE KADAR OLDU?

Mavi Kart aylık abonelik ücreti 275 lira 317 liraya yükselirken, öğrencilerin kullandığı İndirimli Kart aylık abonelik ücreti 50 liradan 57 liraya yükseldi.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!