İETT Otobüsünde 'Zafer Bayramınız Kutlu Olsun' Yazısıyla Beraber 'Her Şey Çok Güzel Olacak' Parçası Çalındı!

İstanbul'da yapılan seçimlerin Ekrem İmamoğlu kazandıktan sonra ülkenin dört bir yanından 'Her Şey Çok Güzel Olacak' paylaşımları gelmeye başladı. O harekete katılanlardan birisi de İETT otobüsü oldu. 'Zafer Bayramınız Kutlu Olsun' yazılı otobüste 'Her Şey Çok Güzel Olacak' şarkısı çalındı. O sırada ise bir vatandaş otobüse sarıldı.

Kaynak: Yol Tv

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
25.06.2019

Ekrem imamoglu kazandı.. Sabah oldu baktim, mekke, medine yerinde duruyor, din elden gitmemiş Vatandaş hala müslüman, sisi de ortalıkta görülmüyor Etrafta yunan bayragi falan da görmedim. Peki bu dile niye ihtiyaç duydunuz? Bu dil kime ne kazandirdi? (Alıntı)

şunu akp yapsa eleştirirdik ama devletin malı nelere kullanıyor diye.Hiç iki yüzlülük yapıp alkışlamayacağım o yüzden

25.06.2019

Simdi soyle bisey var onlari elestirirdik evet dogru ama bu bizimde hakkimiz ozlem duydugumuz sey zafer naralari atmak cunku sessizlige mahkumduk artik dusuncelerimizi sesli olarak disa vurmamiz gerekiyordu. Bu gibi seylerde buna guzel orneklerdir. Ben bizzat bundan haz aliyorum. Sunu da eklemek istiyorum onlar cag disi hareketlerde bulunuyorken biz modern caga ayak uydurarak hareket ediyoruz okuzlesmiyoruz aradaki fark ;)

25.06.2019

Bunlar yanlış hamleler. Dün kızdığımız ve yobazlıkla suçladığımız kişilerin yaptıklarına nasıl karşı olduysam, bunlara da karşıyım. Bu tip haraketler sadece ortamı gerer. Halbu ki biz gerilmiş ortamın yumuşamasını istiyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (18)