İdo Tatlıses'in, Sevgilisi Yasemin Şefkatli'nin Hamile Olup Olmadığı Sorusuna Verdiği Sert Yanıt

Bunu sormak sanki biraz ayıp değil mi?

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan ve her şarkısı dinlenme rekorları kıran İdo Tatlıses'i tanımayanınız yoktur diye düşünüyoruz.

Hatta kendisinin bebekliğini bile biliyoruz, malum İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları...

Bu kadar göz önünde yer alması ve ünlü bir magazin figürünün oğlu olması ister istemez kendisi hakkında pek çok haberin çıkmasına neden oluyor, görüyoruz.

Zaten Türkiye'de pek çok insanın attığı adım bile olay oluyorken, İdo Tatlıses hakkında bu kadar çok konuşulması gayet normal...

Bu haberlerden biri de sevgilisi Yasemin Şefkatli'yle ilgili...

Hem sosyal medyada yapılan yorumlardan hem de magazin gazetecilerinin sorularından görüyoruz ki pek çok insan Yasemin Şefkatli'nin hamile olup olmadığını konuşuyor. Halbuki bize ne, değil mi?

Yasemin Şefkatli'nin hamile olup olmadığı sorusundan sıkılan ve artık konunun kapanmasını isteyen İdo Tatlıses bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yıl ayrılan ve kısa süre sonra yeniden bir araya gelen çifti bir türlü rahat bırakmıyoruz, malum ama insanların hamilelikle ilgili soru sorması belli ki İdo Tatlıses'i çileden çıkardı.

"Bizler cahil insanlar değiliz."

Magazincilerin ısrarla sorduğu soruya sert bir çıkış yapan İdo Tatlıses cahil olmadıklarını ifade ederek şunları söyledi: 'Lütfen, böyle bir şey nasıl olabilir? Biz daha henüz sevgiliyiz. Bizim ailelerimiz var.Yani bu tarz haberleri yaparken lütfen biraz düşünelim. Bizler cahil insanlar değiliz. Böyle bir durumun olması söz konusu dahi değil.'

İnsanların özel hayatlarına bu kadar dahil olmaya çalışmak elbette doğru değil. Peki, siz evlenmeden çocuk yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Patiswiss Markası Çalıntı Çıktı İddiası: İsviçreli Şirketten Açıklama Geldi
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
11.09.2019

Ben ifadesinde bir hata görmedim, doğru söylemiş. Daha gençken, hazır değilken, sorumluluk almak istemiyorken kazara hamile kalmak/bırakmak cahilliktir ve bunu da sıklıkla görüyoruz. Sürekli hamile mi die sorulması da ayıp, hem kıza hem ailesine. Ayrıca kime ne..

11.09.2019

cahillik sevişip korunmamak mı? o zaman dua et baban cahilmiş yoksa ido ismi bizde İstanbul Deniz Otobüsü olarak kalacaktı.

11.09.2019

Herhalde cahillikten kast ettiği şey, cinsel birliktelik sırasındaki korunma. Cümleyi okuduğumda ben böyle anladım ama belki de yanlış anlamışımdır.

11.09.2019

Babası mağarada doğan birine göre cahillik algısını normal buldum

TÜM YORUMLARI OKU (16)