İdlib Şehidi Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan'ın Abisi: 'Kimse Ölmesin Artık'

İdlib şehidi Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. O anlarda ise 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez' sloganları atıldı. Şehidimizin abisi ise, 'Kimse Ölmesin' dedi.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.03.2020

Ama birisi şehitler tepesi boş kalmayacak demişti.

01.03.2020

Antalya'da askerlik yapanlar bile o şafak doğan güneş olsun diye kafayı yerlerdi, Şimdilerde parayı kim bulursa hemen bedelliyi yapıştırıyor, bir çoğu da çürük, yurtdışı vs. askerlikten kaçıyor ama hepsinin ortak noktası klavye delikanlılığı yaparak Dünya'ya meydan okumak. Ah ah O anamız ne kadar acı ve haklı demişti. "Şehidin Helvası Sizin Ocakta Kavrulmadığı Sürece Size Hep Tatlı Gelecek"

01.03.2020

O kadar şehit ailesinin "vatan sağolsun" sözünü görmezden gelen Onedio, yine hizmet ettiği amaç doğrultusunda bir başlık atabilmiş. Şehidin ağabeyi kim bilir başka neler söyledi içerisinden cımbızladınız bunu yayınladınız. Kimse ölmesin, kayıplar olmasın istiyoruz, kim istiyor askerimizin polisimizin sivillerimizin şehit olmasını. Böyle bir zamanda bile tek derdiniz saldırmak, şehit ailesinin acısı üzerinden kirli siyasi emellerinizi yansıtmak.

02.03.2020

Bu ülkede "Ali'm kardesim" diye aglayan ve cozum sürecini eleştiren askeri fetöden iceri attilar yahu! adamin cani nasil yaniyor kimin umrunda, ancak burdan konuşuyoruz böyle..

TÜM YORUMLARI OKU (4)