İdlib'de Türk Askerine Yönelik Provokatif Sosyal Medya Paylaşımlarına Soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Türk askerlerine dair yapılan paylaşımlara değinildi. Savcılığın açıklamasında şunlar kaydedildi:

'Suriye'nin İdlib şehrinde gerçekleştirilen menfur saldırı sonucu şehit edilen askerlerimize ait olduğu yönünde sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı ve gerçeğe aykırı olarak yayımlanan video, resim ve paylaşımlar hakkında 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 216, 217 ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 7/2. maddesi kapsamında, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama', 'kanunlara uymamaya tahrik' ve 'terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından re’sen soruşturma başlatılmıştır.'

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
28.02.2020

GERÇEKLERİ DÜRÜSTÇE AÇIKLARSIN, İNTERNETİ YASAKLAMAZSIN, SANSÜR UYGULAMAZSIN, ONDAN SONRA HALA YALAN SÖYLEYEN VARSA YARGILARSIN. Sokakta bile 1000 ölü varmış diye kulaktan kulağa laflar yayılıyor, neyi saklıyorsun, niye saklıyorsun, öleni saklamanın sana yararı ne, neden bu yalan sevdan, nedir herkesi kandırma hevesiniz, nasıl kötü insanlarsınız ki herşeyi yalan ve sahtekarlık üzerine kuruyorsunuz???

28.02.2020

Kendi özgür düşüncelerimiz yüzünden bizi de vurmasınlarda...

28.02.2020

giremiyoruz ki sosyal medyaya ?!

TÜM YORUMLARI OKU (14)