İdeal Sevgilide Olması Gereken Özellikleri Sorduğumuz Takipçilerimizden Gelen Hem Elle Tutulur Hem de Mantık Arayacağınız Cevaplar

Bakın burası çok önemli...

"İdeal sevgilinin en önemli özelliği ne olmalı?" sorusunu sorduğumuz takipçilerimizden hem elle tutulur hem de mantık dışı yanıtlar geldi. 😂 Biz de hepsini sizin için derledik.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Gerçekten kendisini tanımayan insan biriyle sevgili olmamalı.

@soyu_tukenmis

2. Burnunu her şeye sokmayan sevgili ideal sevgilidir. 🙃

@tadaglioglu

3. Umarım bulursun. 🤩

@achileus35

4. 😍

@hickimseyimlen

5. Bulursan bize de söyle canım.

@birkeliime

6. Çok güzel anlatmış.

@Elf74318192

7. Soruna odaklanan bulmak zor şimdilerde.

@aystatileciksin

8. Eee tabi bunlar da önemli şimdi. 😂

@gregormusamsa

9. Kesinlikle sana katılıyorum.

@DedikTugce

10. Olmazsa olmazımız...

@_ezgiiiili_

11. Çok şey istiyorsun ama...

@cemdadas

12. Tabii haberinin falan olması da gerekli.

@bbeyzaonkol

13. Veeeee 👇

@dogukii

Sizin için ideal sevgilide olması gereken özellik nedir? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
23.11.2019

Dünyanın en özel kadını olduğumu hissetirebilmesi yazmış biride. Oldu anam dünyada seni etrafında dönüyordu zaten. Bunu beklerken adama ne hissetireceksin acaba çok merak ediyorum. En güzel yorumu yapmış orda bir ablamız. Beyni olsun ve bu beyni kullansın o zaman erkek , kadın farketmez bi problem kalmaz ilişkilerde.

23.11.2019

Öyle gibi hissettiren bi adamla birlikteliğe başlarsa totoşu öyle bir kalkarki 'Benim gibi kadının ne işi var bunun yanında' der dünyanın en özel adamını aramaya başlar.

23.11.2019

Millet kafayı yemiş arkadaş, yok şöyle olsun böyle olsun How I Met Your Mother izlemiş olsun cart olsun curt olsun vs vs. Arkadaşlar sizin aşktan sevgiden beklediğiniz bu mu yani? Kriterlere bak. Sonra niye hiçkimseyle anlaşamıyorum bilmem ne. Saçma sapan fantastik isteklerinizden dolayı hep gereksiz işe yaramaz ne kadar erkek/kız varsa onlara takılıyorsunuz da ondan. "Aramızda karşılıklı dürüstlük, sadakat, sevgi vs olsun." diyenlere bir lafım yok, onlar olması gereken şeyler çünkü. Gereksiz pek çok özelliği beklenti yaparsanız iletişim alanınızı kısıtlayıp belki de dünyada sizi en çok mutlu edebilecek insanlarla iletişime bile geçemeyeceksiniz, sonra da neden yok diye hayıflanacaksınız. Neyse çok uzattım ama goygoycular dışında bu tarz fantastik şeyleri ciddi ciddi bekleyenler var, sözüm onlara.

25.11.2019

himym şakasına yazmıştım ama bu da olsa mükemmel olur

Dürüst olmalı, 1,70-1,72 boy aralığında olmalı, saçları düz siyah olsun, az biraz goth olsun, dc evrenini sevsin, indie rock dinlesin, IQ su en az 120 olsun, fantastik filmler sevsin, TWD yi bitirmiş olsun, evcil hayvan olarak pitonu olsun, 37 ayakkabı numarası olsun, kibar olsun, pratik zekalı olsun, kuantum fiziğiyle ve kodlamayla ilgilensin, The Witcher ve Dishonored serilerinin tamamını bitirmiş olsun. Rock enstrümanı çalabilsin, İngilizceyi akıcı bir şekilde ve bir dil daha biliyor olsun. Sıkı bir aileye sahip olmasın. 3 tane yavru kedisi olsun. Dayısının adı Feramuz olsun. Dedesinin IBM de en az %5 lik hissesi olsun ve tek varisi olsun. Buzdolaplarının kapakları sağa doğru açılsın. Babasının yedek anahtarını bana verdiği bir McLaren ın da bulunduğu dev bir araba koleksiyonu olsun. Hafta sonları babasıyla mini golf oynayıp kokteyl içelim.

TÜM YORUMLARI OKU (30)