İdeal Seksin Kaç Dakika Süreceğini Açıklayan Esra Ezmeci Herkesi Şaşırttı

Özellikle ilişkiler ve cinsellik hakkındaki sorulara cevap vermesiyle tanıdığımız uzman psikolog ve yazar Esra Ezmeci bu defa ideal seks süresinin ne kadar süreceğini dakika dakika açıkladı.

Yazdığı kitaplarla ve sosyal medyada yaptığı soru-cevaplarla isminden sık sık söz ettiren uzman psikolog ve yazar Esra Ezmeci, kendisine yöneltilen absürt soruları yanıtlamakta epey usta.

Her birine hayret ettiğimiz sorulara bile yanıt veren Ezmeci, bu defa ideal seks süresi hakkında yöneltilen bir soruya verdiği detaylı cevabıyla şaşırttı.

Kitaplarında ideal seks süresinin en az 7 dakika sürmesi gerektiğini belirten Ezmeci, kendisine gelen "Bu süreye ön sevişme dahil mi?" sorusuna yanıt verdi.

7 dakikaya ön sevişmenin dahil olmadığını belirten Ezmeci, ayrıca erkeğin boşalmaya odaklanmaması gerektiğinin de altını çizdi.

"Erkek boşalmaya yakın ilişkiyi durdurur, başka şeyler düşünüp ilişkiye devam ederse ilişki süresini uzatabilir. Bu kadın için de erkek için de ilişkiyi daha güzel hale getirecektir."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Karaköy Zürafa Sokak'ta Manukyan'ın Sahibi Olduğu Genelevlerde Çalışan Emekçilerin Yaşadıkları
Gelen Gideni Arattı: Megan Fox'un Islak Saçlı Kombinini Görenler Hayatı Sorguladı
'Amin' Videosuyla Viral Olan Fenomen Gizem Yıldız'ın Değişim Videosunu Görenler Neye Uğradığını Şaşırdı

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
13.02.2024

7 dakika nedir yeeeaaağ sabaha kadar bam bam bam'cilar burda mi?

17.02.2024

Yuhhhh

13.02.2024

"Erkek boşalmaya yakın ilişkiyi durdurur, başka şeyler düşünüp ilişkiye devam ederse ilişki süresini uzatabilir." O sırada yandaki reklam: "Gecikmek için aklına böyle şeyler getirme." Üzerine söyleyecek bir şey bulamadım, mükemmel bir strateji 😅😅

13.02.2024

o iş öyle olmuyor Esracım,boşalma noktasına gelince durdurmak pek mümkün değil,freni boşalan damperi kamyonu nasıl durdurabilirsin ki :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ