İddianame Hazırlandı: Komedyen Şahan Gökbakar ve Kardeşi Togan Gökbakar İçin 10 Yıla Kadar Hapis İsteniyor

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın, Marmaris'te yer alan ve Birinci Derece Doğal Sit Alanı olarak sınıflandırılan villasında gerçekleştirilen izinsiz güneş paneli ve su deposu inşaatıyla ilgili iddianame tamamlandı. 

Haber Türk'te yer alan habere göre; Başsavcılık, bu durumun ardından Şahan Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar dahil olmak üzere 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. İddianamede, şüphelilerin iki farklı suçtan dolayı 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Şahan Gökbakar'ın, Marmaris Delikyol Koyu'nda bulunan villasının kaçak olduğu tespit edilmiş ve yapı kayıt belgesi iptal edilerek yıkım kararı alınmıştı.

Şahan Gökbakar'ın villasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Habertürk'ten Halil Sadri Yılmaz'ın özel haberine göre; Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre soruşturma, Muğla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla başlatıldı.

Müdürlük, yaptığı suç duyurusunda şüphelilerin Turgut Mahallesi’nde yer alan yapıya izinsiz fiziki ve inşai müdahalede bulunduğunu öne sürdü. Söz konusu taşınmazda kaçak olarak beton dolgu üzerine ahşap iskele, taş duvar, bir adet konut yapısı, bir adet depo yapısı, çardak, güneş paneli ve su deposu inşa edildiği vurgulandı.

İddianamede Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Çağrı Özeren ve Osman Bayındır’ın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’nu ihlal ve imar kirliliğine neden olma suçlarından 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Hazırlanan iddianame Marmaris Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. İddianame kabul edilirse sanıklar önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

Sit Alanına Kaçak Villa Yaptığı İddia Edilen Şahan Gökbakar, Fatih Altaylı'nın Tepkisi Sonrası Fena Patladı!
Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te Bulunan Villasının Birinci Derece Sit Alanına Kaçak Yapıldığı İddia Edildi

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
04.10.2024

bu ülkede adalet sadece muhalife işler

04.10.2024

Deprem yapilarina izin verek iktidar 10.000 lerce insanin canindan sorumlular serbest . Sirf iktidari desteklemedigi icin bu sekilde davranmaniz . Yakindir sizinde yargilanacaginiz gunler

04.10.2024

Olay Sırf Muhalif Olmasıyla Alakalı Utanmasalar Asarlar bile...

TÜM YORUMLARI OKU (22)