İddianame Hazır: Mersin'de Çocuğu Tokatlayan Saldırgana 6 Yıla Kadar Hapis İstemi

Mersin’de bir çocuğun ve annesinin darp edilmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianame ile zanlı Nadir Kızılbulut hakkında dört ayrı suçtan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

6 Ekim’de meydana gelen olayda Nadir Kızılbulut adlı şahıs çıkan bir tartışmaya müdahale ederek 7 yaşındaki (Ürdün vatandaşı) Sedra el Haldi bir çocuğu gayet sert bir şekilde tokatlamış, yanındaki annesini de iterek darp etmişti.

O anlar kameraya böyle yansımıştı 🎥

Görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasının ardından büyük tepki gören olaya ilişkin Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış ve soruşturma neticesinde Kızılbulut tutuklanmıştı.

Savcılık İtiraz Etmişti: Mersin'de Çocuğu Tokatlayan Saldırgana Hapis Cezası

4 ayrı suçtan dava açıldı

Hürriyet'ten Musa Kesler'in verdiği bilgiye göre, darp ettiği çocuğun ailesinin evinin camlarını kırdığı ve ‘sizi burada yaşatmayacağım’ diye bağırdığı da belirtilen Nadir Kızılbulut hakkında ‘mala zarar verme’, ‘çocuğa karşı basit yaralama’, ‘(anneye karşı) basit yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava Mersin Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
26.10.2019

Savcılara kalsa idam isteyecekler, üst sınırı 6 ay lan o suçun...

26.10.2019

Show haber onedio twitter cübbe gitsin kessin cezayı mahkeme neymiş ki. Avukatım olayı izledim iddinameseki 4 suçtan 3 ü yok ama savcı gazınız alınsın diye halay çekmiş tck da :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ