İddia: Beşiktaş Tüpraş Stadyumu da EA Sports FC 25'e Eklenebilir

EA Sports geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe ve Galatasaray ile resmi ortaklığını duyurmuştu.

Dünyanın en popüler futbol oyunu serisi EA Sports FC'nin şimdilik son halkası olan EA Sports FC 25'te her iki takımın da stadyumlarının yer alacağı Türk oyuncuları ve taraftarları sevindirmiş, ancak 'Üç Büyükler'den Beşiktaş'ın anlaşmada yer almaması dikkat çekmişti.

İddiaya göre Beşiktaş ile EA partnerlik anlaşması imzaladılar.

twitter.com

Haber Kartalı adlı hesap tarafından ortaya atılan iddialara göre EA yetkilileri Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'na gelerek modelleme amacıyla çekim gerçekleştirdiler. İmzalanan anlaşma kapsamında stadyumun modellemelerinin yetişmesi durumunda ocak güncellemesi ile Beşiktaş'ın stadyumunu da EA Sports FC 25'te görebiliriz.

Peki ezeli rakiplerinin aksine Beşiktaş neden ilk etapta resmi partnerlik anlaşması ile EA Sports FC 25'te yer alamadı?

Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Beşiktaş'ın FC 25'te resmi partnerlik anlaşması ile yer almamasının nedeni çıkışı merakla beklenen ücretsiz futbol oyunu UFL ile imzalanan anlaşma olarak ileri sürülmüştü. UFL'e katılan ilk Türk kulübü olan Beşiktaş'ın FC25'te de karşımıza çıkıp çıkmayacağını hep birlikte göreceğiz.

İlginizi Çekebilir

EA Sports FC 25'te Beşiktaş'la Neden İşbirliği Yapılmadığı Ortaya Çıktı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın FC 25'teki Stadyumları Nihayet Karşımızda!
EA Sports FC 25 Galatasaray ve Fenerbahçe ile Resmi Ortaklığını Duyurdu

Popüler İçerikler

Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR

Belki görmemiş, duymamış olanlar vardır. "Melivora Patch" adında (ücretli) bir yama serisi var. En son FC 24 için TFF 2.lig eklendi, 24/25 sezonu için. O mod ile yerli stadyumlara en çok benzeyen yabancı stadyumları Türk takımlarına monte ediyorlar, bazen yabancı takım isimleri silinememiş olsa da maç ekranında. Reklam panoları %100 Süperlig uyumlu. Ayrıca, Türk Takımlarının pek çok ekstra forması da mevcut. Pek çok futbolcu, teknik direktör yüzleri çok benzetilmiş. Kısaca, FC 25 için orijinal BJK stadı eklenmezse zaman içinde, MP 25 çıktığında Tüpraş Stadyumuna en çok benzeyen stadı uygularlar yama ile zaten. Unutmadan, yamanın tek sıkıntısı, mesela alt ligden bir takım yükseldiğinde veya düştüğünde forma kolundaki lig işareti-simgesi, artık adı her neyse, değişmiyor maalesef.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ