İddia: AKP ve MHP'den İki Vekil Sedat Peker'i Arayıp Ricacı Oldu

AKP ve MHP'li iki milletvekilinin bir süre önce Sedat Peker'i arayarak ondan çeşitli ricalarda bulundukları öne sürüldü.

İddiayı ortaya atan gazeteci Erk Acarer'in anlattıklarına göre Ankaralı bir iş insanı ile MHP ve AKP'den birer milletvekili, geçtiğimiz hafta Peker’i arayarak bazı isteklerde bulundu.

Acarer, Peker’i arayanların ondan bir video çekerek Devlet Bahçeli’yi övmesini ve yaptığı tüm paylaşımları 'öfkeli olduğu için yaptığını ve hatalı olduğunu” söylemesini istediklerini belirtti.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Acarer, Peker’e getirilen sosyal medya kısıtlaması sonrası onun mesajlarını kendi hesabından paylaşmasıyla gündeme gelmişti. 👇

BAE’den Sedat Peker'e Twitter Engeli: Tweetleri Gazeteci Erk Acarer Paylaştı
Birgün Gazetesi, Twitter Hesabından Sedat Peker'in Mesajlarını Paylaşan Erk Acarer'le İlişkisini Kesti

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
16.04.2022

Sedat Peker ADAMDIR. Kendisini kullandılar işleri bitince kendilerinden güçlü kimseyi istemediler. Berat Albayrak’la başlayan film Süslüyle son buldu ama reis o kadar güçlü ki ne alabildiler ne öldürebildiler. Cezaevinde kaldığı süre boyunca psikoloji kitapları okuyan bir beyni yenebileceklerini düşündüler ama yanıldılar Sedat Peker istese bugün hükümeti devirir anlattıklarıyla ama ailesi için susuyor. Kendisi gerçekten Adamdır.

16.04.2022

İyide burda Sedat Peker de adam olmuyor haberin olsun.Şey gibi oluyor bu iki kişi bir dükkanı soyuyor diğeri öbürünün parasini vermiyor.Parasini alamayan gidiyor şikayet ediyor.Sence bu hikayede yanan kim?Parasını alamayan mi yoksa dükkan sahibi mi?

öv beni

16.04.2022

Kim kimden medet umuyor... ... 😡😡😡

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ