İçme Suyu Faciasında İlk Ölüm: 52 Kişinin Tedavisi Sürüyor

Bolu’da ortaya çıkan içme suyu faciasında birçok kişi kusma ve bulantı şikayeti ile hastaneye başvurmuştu. 100’den fazla kişi, içtiği sudan etkilenmiş ve zehirlenmişti. Ankara’da tedavisine devam edilen bir kişi hayatını kaybetti.

Bayram ziyaretinde suyu içmiş

Bolu’da, içme suyundan Zehirlenme vakalarının yaşandığı Yuva köyünde yaşayan kayınpederini Kurban Bayramı’nda ziyarete giden Eyüp Ertem, ishal ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Ertem, vücudunda yoğun enfeksiyon tespit edilmesinin ardından zehirlenme teşhisi konularak hastanede tedavi altına alındı.

Bolu’da tedavi gördüğü hastanede durumu ağırlaşan Ertem, Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ertem, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

52 kişinin tedavisi sürüyor

İlk vakaların 16 Temmuz’da ortaya çıktığı Yuva köyünde bugüne kadar içme suyundan zehirlenenleri sayısı 112’ye ulaştı. Hastalardan 60’ı taburcu edilirken, 52 hastanın tedavisi Bolu ve çevre illerde devam ediyor.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
23.07.2022

Düzce'de yakın zamanda su borusu patlayınca günlerce susuz kaldık. daha sonrasında su temiz aktığında bile duş alınca hastanelik olan ateşi çıkan vs. 400küsür kişi oldu. ölen var mı bilmiyorum ama Düzce'nin de suyu bozulmuştu.

23.07.2022

Adıyaman da da Bizzat Ben Yaşadım. Her Yaz Bu İçtiğimiz Su Bizi Hasta Yapıyor. Biraz Absürt Gelebilir Ama Bu Suyu Sırf Millet Hasta Olup İlaç Alsın Diye Suya Hayvan Ölüsü Atılıyor Diyen de Var. Ama Bu Hayrı Alamet Değil. Karın Ağrısı En Büyük Sorundu Bende.

23.07.2022

Irkçılıktan fırsat mı bulacak Bolunun nazi belediye başkanı

23.07.2022

Lan mal bu araplar senin neyin. Arap götverenlerin kime faydası olmuş. Afganlar pakistanlılar hangi coğrafyaya huzur getirmiş. Madem çok seviyorsun al evine siksinler seni.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ