İçlerindeki Köylünün Kendini Nasıl Belli Ettiğini Anlatırken Ufaktan Kahkaha Krizine Sokan 18 Kişi

Herkesin bir ıslak mendil fetişi var demek ki... 😂

Twitter'dan Penisimvaryalı, takipçilerine içlerindeki köylünün kendilerini nasıl ele verdiklerini sordu. İşte o paylaşımlar...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
03.10.2019

Siz köylünün bokuna kurban olun gerizekalılar. Bahsedilen şeyler ya tasarruf ile veya sağlıkla ilgili. Gidin liboş köpekler gibi zehirli kahvenizi karton bardakta 20 liraya alıp içerken "ağbi Avrupa çok ileri biz çoook geriyiz yeeaah" diyerek köylülükten kurtulun.

03.10.2019

Yorumun alnı olsa da öpsem

03.10.2019

Köylülük değil sizinkisi aşağılık psikolojisi. Köylülükmüş o köylü olmazsa bok yersiniz siz. Niye her aşağılık ve ucuz hareketlerinizi köylülüğe yediriyorsunuz? Gören de editör ve twitter ahalisi de Salzburg soylusu sanır

06.10.2019

aşırı duyar kasmışsın adam tarhana bulgur diyor yoğurt kovası köylerde tekrar tekrar kullanılır ve bu aşağılık bişey değildir.

03.10.2019

Sayılan özellikler bana kırsalı değil de orta sınıfa mensup sıradan bir insan olmayı ya da aidiyet duyduğu toplumun kimi özellikleri barındıran standart bir birey gibi davranmayı hatırlattı. Türkiye’de yaşayan yabancılar da emin olun memleketlerinden sevdikleri yiyecekleri, eşyaları getiriyorlar ve buna özel anlamlar da yüklemiyorlar. Her özelliğinize derin manalar yüklemekten artık vazgeçin. Şu yapılanda bile üstü kapalı kendini beğenmişlik var. Kötü niyetle söylemiyorum fakat hiçbirimizin o kadar da ilgi çekici kişiler olmadığı açık.

TÜM YORUMLARI OKU (23)