İçki İçenleri Uyaran Tebliğcileri Kovmanın Özgürlük Değil Kabalık Olduğunu Savunan Adam Tepkilerin Odağında

Geçtiğimiz günlerde içki içen gençlere 'Selam' veren tebliğcilerin yeni durağı kokoreççi olmuş, tebliğ vermeye çalışırken vatandaşlardan 'Defolun' tepkisini almışlardı. Bu olayın tartışmaları hala devam ediyor.

Gelin detaylara hep birlikte bakalım...

Geçtiğimiz günlerde barda oturan vatandaşlara 'uyarılarda' bulunan Tebliğciler, bir kokoreç dükkanının önünde tebliğ yapmaya çalışmıştı.

Sokakta tebliğ yaptıkları sırada gruba tepki gösteren bir vatandaş, “Defolun gidin yobazlar" diye tepki vermişti.

Bu olay çok tartışıldı ama bugün Adem Özköse isimli bir kullanıcı bu videoyu alıntılayınca tartışma yeniden hararetlendi.

twitter.com

1. Kendisine tepkiler ise gecikmedi:

twitter.com

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
02.04.2022

Nesi kabalık? Gayette münasip, adil bir tepki… Şeriatı getirebilseler görürüm ben onlardaki nezaketi… ki getirmelerine gerek yok, git bir dindar mahallenin kahvehanesine; “muhammed peygamber değil” de yada şortla mahallelerinde gezin bakalım ne oluyor..

02.04.2022

Şu hümanistler bir türlü ders almıyor.

02.04.2022

İslamcı-muhafazakarlıkla bunun ne alakası var.. Adama gelen yorumlar akıl tutulması yaşıyor bildiğin. Her gördüğün sakallıyı deden sanıyor musun yavrum sen diye sormak lazım bunlara. Ayrıca adam haklı. Tebliğci bir şey mi söylüyor ''ilgilenmiyorum'' deyip işinize dönün.. Defol ne demek ya ? ne kadar kaba çirkin iğrenç bir durum. Bu şahıslar için değil.. hayatta hiçkimseye defol dememelisiniz. Çirkin kelimeler, çirkin insanlar :)

02.04.2022

Öncelikle içkinin haram olduğunu bilmeyen müslüman zaten yok. Geriye inanmayan ya da başak dine inanan insanlar kalıyor bilgi çağında zaten insan bir inanca tabi olmak istiyorsa zaten doğrusunu bulur. Geriye bile bile lades demek oluyor sen bunu göz önüne alıp birine yanaşıyorsan ki her türlü tepkiye hazır olman gerekiyor. İçki içen bir kişiye zaten yanaşılmaz kimdir nedir? belli değil buradan mağduriyet devşirmek zaten abeste iştigal olur.

TÜM YORUMLARI OKU (34)