İçişleri'nden AA'nın ‘18 Canlı Bomba Eylemi Önlendi’ Haberine Yalanlama

İçişleri Bakanlığı, Anadolu Ajansı'nın İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın katıldığı bir televizyon programında '18 canlı bomba eylemi önlendi' şeklinde ifadesi olduğunu paylaşması üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, 'Bakan Ala'ya atfen '18 canlı bomba eylemi önlendi' şeklinde ifade ile haber yapılmıştır. Bu ifade programda kullanılmamıştır. Televizyon programında kullanılan ifade '18 tane olayın' önlenmiş olduğu şeklindedir' denildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın bugün konuk olduğu bir televizyon programının, çeşitli basın kuruluşları tarafından haberleştirildiği anımsatıldı.

Haberlerde Bakan Ala'ya atfen '18 canlı bomba eylemi önlendi' şeklinde ifadelere yer verildiği belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

'Bu ifade programda kullanılmamıştır. Televizyon programında kullanılan ifade '18 tane olayın' önlenmiş olduğu şeklindedir.'

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kanal 7'de gündeme ilişkin soruları yanıtlamıştı.

AA

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
28.02.2016

önledik de salla gitsin kim bilecek inanırlar yani

29.02.2016

Allah birdir desinler sadece ona inanırım onun dışındakilere aslaaaaaaaaaa

28.02.2016

Suçu hemen başkalarına at .Bir kere de erdemli olun da suçu üstlenin.Senin döneminde güvenlik açığının(tabii güvenlik açığı ise) en büyüğü yaşanmış ama suç kendilerinde değil , nasıl oluyorsa.Ya bu adamlar her türlü boku yer yemesine de destek çıkanları anlamıyorum.Ne lan daire mi verecekler g*t yalama için.

Pasif Kullanıcı
28.02.2016

Siz sadece kendinize yönelik eylemleri önlersiniz...

TÜM YORUMLARI OKU (15)