İçişleri Bakanlığı'ndan Kayak Merkezlerindeki Oteller İçin Kovid-19 Tedbirleriyle İlgili Genelge

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine kayak merkezlerindeki otellerde uygulanacak Kovid-19 tedbirleriyle ilgili genelge gönderdi. Konaklama tesisleri için saat 22.00'den sonra getirilen müzik yayını yasağı kayak otellerinde kısıtlamanın olduğu süre ve günlerin tamamını kapsayacak.

Telesiyej, teleski gibi mekanik hatların iniş ve biniş noktalarında yığılmaları engellemek için fiziki mesafe kurallarına uygun alanlar düzenlenecek.

Kayak merkezlerindeki otel ve tesislerde Kovid-19 tedbirleri, il/ilçe salgın denetim ekipleri ve kolluk görevlilerince düzenli olarak denetlenecek.

Twitter'ın Yanlış ve Yanıltıcı İçerikle Mücadele Amacıyla Birdwatch Uygulamasını Başlattı
Kapitalizm Müthiş! Zengin Ülkeler Aşıların Çoğunu Satın Aldı, Yoksul Ülkeler 2022'ye Kadar Beklemek Zorunda
Al Bakalım Ahmet Bu da Sana: Instagram'ın Açığını Buldular, 5 Dolar Ödül Teklif Edildi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
YORUMLAR
26.01.2021

Ülkenin hiçbir halttan haberi olmayan hükümeti, yine bir olayı daha internet sayesinde öğrendi ve yine internetteki tepkiler sayesinde hüküm verdi. Biz herşeyi kendimiz hallediyoruz, hükümeti beslemeye gerek yok.

26.01.2021

Parası olana eğlenmek serbest kaymak serbest telefrik ile keyif yapmak serbest güzel haber bu

26.01.2021

dostlar alışverişte görsün :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ