İçişleri Bakanlığı’ndan Açıklama: 14 Yaşındaki Çocuk, 3.3 Milyon Suriyelinin Kimlik Bilgilerini Sızdırdı!

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; 14 yaşındaki E.P. isimli bir çocuk, Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin kimlik bilgilerinin paylaştı. Yapılan açıklamada 14 yaşındaki çocuğun 'Ayaklanış#Türkiye' hesabının sahibi olduğu ve bu hesaptan 'ayaklanma çıkarmaya başlayacağız' paylaşımı yapıldığı belirtildi. Yaşananlar sonrasında 14 yaşındaki E.P. Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde sosyal paylaşım sitelerinde ve Telegram gruplarında, Suriyelilerin kimlik bilgileri dolaşmaya başladı.

3 milyon 313 bin 710 Suriyeliye ait olduğu iddia edilen kimlik bilgileri şehir şehir bölünmüş şekilde gruplarda dolaşmaya başlandı.

Bir süre sonra konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Bakanlığın açıklamasına göre; 14 yaşındaki E.P. isimli bir çocuk, Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin kimlik bilgilerinin paylaştı.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yıllarca Hayal Denilmişti: İki Kıta Birbirine Bağlanacak! 42 Kilometrelik Dev Proje Geliyor
42 Bölüm Beklendi! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'ın Duşta Başlayan Sevişme Sahnesi Ortalığı Ateşe Verdi!
RTÜK'ün İnceleme Başlattığı Jasmine Dizisine En Üst Sınırdan İdari Para Cezası ve Katalogdan Çıkarma Uygulandı
YORUMLAR
04.07.2024

helal olsun çocuğa ama maalesef bizimkiler Arap sevici

05.07.2024

Şaraplar bizimkileri nasıl badelediyse artık tadından vaz geçmiyorlar 😅

04.07.2024

Ne yani ödül yok mu?

04.07.2024

ne yazıkki yok ☹️

04.07.2024

Az bile yapmışş helal olsun👏

TÜM YORUMLARI OKU (113)