İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara'daki Köpek Saldırısına Soruşturma Açıldığını Duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün sabah Ankara'nın Keçiören ilçesinde okuluna gitmek için evden çıkan 4. sınıf öğrencisinin başı boş köpeklerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmasına ilişkin soruşturma açıldığını duyurdu.

Vildan Nurettin Demirer İlkokulu'nda okuyan 10 yaşındaki T.Y, Kafkas Ortaokulu'nun arkasındaki boş arazide bulunan çok sayıda köpeğin saldırısına uğramış ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Keçiören'de Sokak Köpekleri Bir Çocuğa Saldırdı: Yoğun Bakıma Kaldırılan 10 Yaşındaki Çocuğun Durumu Kritik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, yaşanan olaya dair soruşturma açıldığını belirtti. Bakan, "Olayın, Mülkiye Müfettişlerince tüm yönleri ile araştırılması için soruşturma açılmıştır." dedi.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Kuryeyi Öldüren Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlu Türkiye’den Kaçtı

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR

Belediyeler gereğini yapmıyor. Sanırsınız afrika nın ormanlarında yürüyoruz her yer aslan sürüsü gibi köpek sürüsü. Kısırlaştırma+hasta olan hayvanları acısız bir şekilde uyutma. Sokaklar yaralı bereli hayvanlar ile dolu bir yandan vicdanımız el vermiyor bir yandan çocuklar saldırıya uğrayıp ölüyor sakat kalıyor. Hayvan severler sadece oraya buraya mama dökerek işin içinden sıyrılıyor. Bir şey olunca da napalım kötü davranmasınlar diyorlar. Kötü davranmana gerek bölgelerine girdiğin anda seni tehdit algılayıp saldırıyorlar. Sevmekten öldüğünüz hayvanların davranış şekillerinden bile habersizsiniz.

08.12.2023

Klasik özelliğimiz ,söylersin yazarsın uyarırsın kötü olursun,ancak birilerinin başına bir şey geldiği vakit jeton düşer ,çarklar işlemeye başlar,şimdi tatlısu hayvanseverleri de devreye girer ağlamay başlar,bu hayvanların sokaklarda kontrolsüz şekilde çoğalmasını sağlamak ,kaderine terk etmek hayvanseverlik değildir,elli kere söyledim hala da söylüyorum...

Bu üzücü olay dün gerçekleşti. Ben de Ankara'da yaşıyorum. Bu sabah işe giderken karanlıkta apartman kapısından çıktığım gibi kendimi köpek sürüsünün arasında bulmam bir oldu. Ben de hayvanları seviyorum fakat bu yıl iki kez köpek sürüsünün saldırısına uğradım. Bu sabah şanslıydım sadece bana bakıp yürüyüp gittiler. Korkuyorum ne zaman ısırılacağım diye, korkuyorum sokaklarda mültecisinden de köpeklerden de. Sokak köpeği sorunu bir millî güvenlik tehdidi olmuştur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ