İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Açıkladı: Mersin Limanı'nda 610 Kilo Kokain Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin Uluslararası Limanı'nda yapılan aramada yasal yükü muz olan konteynerde 610 kilogram kokain ele geçirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Narkogüç operasyonları kapsamında Mersin Limanı'nda 610 kg kokain ele geçirildi, 3 şüpheli şahıs yakalandı. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Limanlarımız yakın takibimizde.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz Mersin Uluslararası Limanında yapılan aramada yasal yükü muz olan konteynerde 610 kg kokain ele geçirdi.

twitter.com
İçişleri Bakanlığı'ndan 4 İlde Eş Zamanlı Operasyon: 'Zaza Doğan' Suç Örgütü Çökertildi

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
27.10.2023

devlet - mafya ilişkisi "escobar SS" gittikten sonra bozuldu herhalde. sürekli operasyon yapılıyor. Ee neden daha önceki bakan bu kadar operasyon yapmıyordu diye araştırma yapılmayacak mı ? YAPILMAYACAK !

27.10.2023

Yanlış hatırlamıyorsam trolleri de Ali Yerlikaya'yı hedef aldıktan sonra hesaplarını kapatmışlardı. Kendisi kafasını çıkartıp bir şeyler demezse gündeme gelmez.

27.10.2023

Uğur Dündar'ı göreve davet ediyorum. Bu sefer daha heyecanlı. Eskiden muzun içinden egzotik böcek çıkardı, şimdi koko çıkıyor. Hem elindeki mikrofonla bu zehir tacirlerinin kafalarına kafalarına vururdu ne güzel.

27.10.2023

Pudra şekeridir o yanlisinz var😀

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ