İçişleri Bakanı Ala: 'Provokasyonu Yapan Sonuçlarına Katlanır'

İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, Selahattin Demirtaş'ın bugün için Sur'a yaptığ yürüyüş çağrısı hakkında 'Açık bir provokasyondur. Provokasyonu yapan sonuçlarına katlanır' dedi. 

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Sur'daki operasyonların durdurulması için bugün yaptığı yürüyüş çağrısına İçişleri Bakanı Efkan Âlâ'dan 'provokasyon' yanıtı geldi. Âlâ, Demirtaş'ın çağrısı için 'Açık bir provokasyondur. Provokasyonu yapan sonuçlarına katlanır' dedi.

Demirtaş'tan Sur'a Yürüme Çağrısı

Bakan Âlâ, Diyarbakır halkına 'Provokasyonlara prim vermeyin' çağrısı yaptı, 'Önümüzdeki günlerde huzur ortamını onlara hazırlayıp takdim edeceğiz' dedi.

Diyarbakır Valiliği: 'İkamet Edenler Dışında Sur'a Girişler Yasak'

Meclis'teki bütçe görüşmeleri öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan, 'Operasyonlar devam edecek mi?' sorusuna 'Nerede çukur, bomba düzeneği varsa, nerede halkı huzursuz eden terörist baskı varsa elbette sürecek. Ama onların olmadığı yerde hiçbir sorun yok. Bölgede de insanlar işinde gücünde' diye yanıt verdi.

Al Jazeera

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.03.2016

rte den korkusuna, ortalığı kan gölüne çevirecek, düne kadar istiklal marşı okunduğunda ayağa kalkmayanlar, rus-abd kapanını görünce nerdeyse TURAN'ı ilan edecek amk karaktersiz şerefsizleri.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ