Mucizeler Yaşanıyor, Yeter ki Pes Etmeyin: İçinizdeki Umutsuzluğu Söküp Atacak Bir Hikaye!

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı mucizevi bir hikayeyi Twitter'da takipçileri ile paylaşan Eylül Öztürk'ün tweetlerinden derlenmiştir.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
05.08.2015

Bak ben söyleyeyim bu hikayenin sonunu; çocuk Eylül'ü görmek için yola çıkar. Türkiye'ye gelir. Eylül'e haber salıp onunla buluşmak isteğini söyler. Buluşmada Eylül'e yine bir kutu verir ve eve gitmeden bu kutuyu açma der. Eylül eve gider ve sabırsızlıkla kutuyu açar. Yok artık yine bir not. Notta aynen şöyle yazıyordur; "Eylül seni zamanında gerçekten çok sevmiştim. O zamanlar ergenliğin de etkisiyle sonumu düşünmeden bir dünya borca girip o tek taşı sana almıştım. İnanır mısın, 8 yıldır hala ödeyemedim borcu. Borcu ödeyemediğim için hapis cezasına çarptırıldım. Ben de İsviçre'ye kaçtım. Bu arada bitki çayı falan üretmiyorum. Borç yüzünden bildiğin otçu oldum kendim için ot yetiştiriyorum. O mailleri de belki buluşuruz da bu sefer yüzüğü geri isteyebilirim umuduyla yazdım. Sanırım bu gün o gündür. Ne olur ver artık şu yüzüğü." :D

05.08.2015

Üstüme alınmadım ama Türk erkeklerinden denyo diye bahsetmesi onun ne kadar pespaye olduğunu açıklar nitelikte zaten, neyse çokta birşey söylemek istemiyorum. Karakter meselesi tabi :)

Biri oturmuş yazmış bir senaryo bence. Pilav yiyin bu masalı yemeyin. :)

TÜM YORUMLARI OKU (46)