Icardi Kartları İptal Ettirdi, Wanda Nara Okul Masraflarını Maxi Lopez'e Ödetti

Mauro Icardi ile aşk hayatı gündemden düşmeyen Wanda Nara'nın son hamlesi çok konuşulmuştu. Eski eşi Maxi Lopez ile bir araya gelen Wanda Nara'nın buluşma sebebi ortaya çıktı.

Bir dargın bir barışık ilişkileri ile gündemden düşmeyen Mauro Icardi ve Wanda Nara ikilisi, son olarak ayrıldıklarını açıkladılar.

Ayrılığın ardından verdiği görüntülerle gündem olmayı sürdüren Wanda Nara'ya Icardi'den kredi kartlarını kapatma hamlesi gelmişti. Icardi'nin kredi kartlarını iptal ettirdiğini Wanda Nara'nın avukatı "ekonomik şiddet" diyerek açıklamıştı.

Wanda Nara'nın daha sonra eski eşi Maxi Lopez'in yanına gitmesi ise "misilleme" olarak yorumlanmıştı. Arjantin basınına göre bu buluşmanın ardında yatan gerçekler ise farklı.

Arjantin basınına göre, Wanda Nara ve Maxi Lopez çocukların okul masrafı için bir araya geldi. Kredi kartları bloke olan Wanda, Icardi'ye bir mesaj olarak okul masraflarını ödediği için Maxi Lopez'e de teşekkür ettiği iddia edildi.

Bilindiği gibi Maxi Lopez ve Mauro Icardi takım arkadaşı iken Wanda Nara, Maxi Lopez'i aldatarak Icardi ile birlikte olmuştu.

İlginizi Çekebilir

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nun "Korkak Herif" Sözünü Cenk Ergün'e Dediği İddia Edildi
Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe'den Galatasaray'a Transferi İçin İlginç Bir İddia Geldi
Kenan Yıldız'ın Çalımı Antrenmanda Alkış Aldı, Hurşut Meriç'i Hatırlattı

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
23.08.2024

Bunlar kim? harbiden Bunların Türkiye'deki hayatı Kimin umurunda? her gece yatak desittiren insanların reklamında bana ne?

23.08.2024

Seyma bir, bu iki. Bunlarin şeyinin belgeseli çekilmeli, kerameti âlimlere sorulmalı, üniversitelerde proflar incelemeli. Var bı keramet seylerinde. Bahtlarinda

ekonomik şiddetmi peki wanda namazın icardiye yaptığı ney oda psikolojik ve manevi s şiddet olmuyormu

TÜM YORUMLARI OKU (13)