Icardi'den Mourinho'ya Gönderme: Portekizli Okan Buruk'u Hedef Alarak Hakemlere Sitem Etmişti

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman öncesinde Arjantinli golcü Mauro Icardi, gündemdeki olaylara dair açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Adana Demirspor maçının son anlarında sahaya girip yaptığı itiraz sebebiyle hakem Atilla Karaoğlan tarafından sarı kartla cezalandırılmıştı.

Portekizli çalıştırıcı, Lille maçı öncesinde aynı durumda Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk'a ceza verilmediğini dile getirerek iki kulübe eşit davranılmadığını belirtmişti.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi, Mourinho'nun bu sözlerini değerlendirdi. 👇

'Mourinho gibi büyük bir hocanın önemsiz bir konuyla ilgili bu şekilde konuşuyor olması enterasan bir şey. Büyük takımlarda böyle bir şey yapmazdı diye düşünüyorum. Yaptığını da hatırlamıyorum. Galatasaray buranın en büyüğü. Bizim özel bir hocamız var. Herkese karşı hep birlikte mücadele edeceğiz. Sezonun bu kadar başındayken bunları konuşmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Sahaya odaklanıp ödülünü toplamayı bekleyeceğiz.'

31 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin hemen ardından yaptığı paylaşımın sorulması üzerine de şunları söyledi. 👇

'Herkes biliyor Fenerbahçe'yle bir rekabetimiz var. Ülke için kötü oldu elenmeleri. Bizim de play-off maçımız var bunun için mücadele edeceğiz. Sosyal medya da bir iletişim aracı. Geçen sene birçok şey oldu saha dışında. Hocanın dedikleriyle ilgili sahanın dışında iki senedir bize karşı birçok şey yapıldı ama biz sahaya odaklandık ve üst üste iki sene şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar ama başarısız oldular. Rakibi bu şeyler rahatsız edebiliyor olabilir.'

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Play-Off Turundaki Young Boys Maçları TRT'den Yayınlanacak!
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Karşılaşacağı Muhtemel Rakipleri!
Yabancı Madde Atılmıştı: Lille'in Kalecisi Lucas Chevalier'den Olay Sözler

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
14.08.2024

icardi: Fenerbahçenin elenmesi ülke açısından kötü oldu. En üst seviyede temsil edilmek önemli. Mourinho: zaten kupayı kazanamazdık.

14.08.2024

Iyi işte fenerbahçe beceremedi biraz da galatasaray birşeyler yapsın ülke puanına katkı sağlasın. Gidip sparta prag dan 5 yemekle yürümüyor maalesef. Anca lafla peynir gemisini yürütmeye çalışıyorsunuz gerisi fos.

14.08.2024

icardi wanda şu anda nerede yatıyor sen ondan haber verseni hiç fotoğraf paylaşmıyor.üzledik be yaav yengemizi 🤪😜😂💙💛💙💪

14.08.2024

Adam penaltıdan başka doğru düzgün gol atamaz, zor maçlarda yerden kalkamaz. Ama ağzı sadece laf yapar, tipik galatasaray futbolcusu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ