İç Çekerek Baktığı Mezuniyet Videosuna, '15 Yaşında Evlenmeye Mecbur Bırakıldım' Diyen Kadının Kahreden Yorumu

'@zelisdiyebiri05' ismiyle TikTok'ta paylaşımlar yapan kadın, bir mezuniyet videosuna 'Liseyi bile okuyamayıp evlenmeye mecbur bırakılan ben bunu gururla izledim' dedi.

Henüz 15 yaşındayken evlendirilen o kadın, paylaştığı yorum ile TikTok'ta gündem oldu.

Gündem olan videoya ise başka kadınlar da kendi hikayeleriyle cevap verdiler.

Kimisi okuldan alınıp evlendirilen, kimisi ise hiç okula gönderilmeden evlendirilen kadınlar ortak acı hikayelerini paylaştılar.

"@zelisdiyebiri05" isimli kullanıcı ise, gündem olan video sonrası bir açıklama yaptı ve "Arkadaşlar hepinizin güzel yorumları için çok teşekkür ederim merak edilmiş bazı şeyler 15 yaşında evlendim şu an 20 yaşındayım 2 sene oldu ayrılalı kızım 4 yaşında babasında kalıyor Hatay'da ben İstanbul'da çalışıyorum yaşıyorum ve hiç arkadaşım yok" dedi.

İşte o gündem olan video: 👇

O videoya gelen ve benzer hikayeleri olan kadınların kahreden yorumları: 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR
13.06.2022

Kocan sana telefon almış, internet almış, bütün gün tioktok'da geziyorsun. Sonra da 4 yıllık zorlu bir sürecin en sonundaki kep atma sürecine özeniyorsun. Ailen ne kadar seni düşünüyor ki sana hemen bir koca bulup hayatını garantilemiş. Yediğin önünde yemediğin arkanda. Tatlı sıpalrın kucağında. Bu akşam kocam gelince bir elini öp de teşekkür et hayatına kattığı güzellikler için. Tiktok'u da sil. Öyle kaşın başın ayrı oynayarak erkeklere bahane verme. Buraya kadar okuduysanız ve sinirden ölmediyseniz yazdıkların şaka ve ironidir. Dil çıkartma işareti...

13.06.2022

Sinirden öldüm ama inatla okudum yine de :)

16.06.2022

Kızlar üniverste okuyun kendinizi dil konusunda geliştirin yurt dışı mi gidin hiçbirzaman erkeğin eline bakmayın kendi ayaklarınızın üstünde dimdik durun Bakın ben üniversteye hazırlanıyorum okulumu kazandıktan sonra dil öğrenip okulumu bitirene kadar tabi okuldan sonra yurt dışına gideceğim benim hayalim bu sizinde kalbinizde gönlümüzde ne hedefi istiyorsanız onu gerçekleştirmek için çok çalışın ve gerçekleştirin Bu hayatta ne varsa herşeyi bir tarafa atın sadece önünüze bakıp okuyun kendinizi geliştirin hayalinizi gerçekleştirin size güveniyorum kızlar ❤️♥️💜🧡🙂

15.06.2022

Gelen yanıtlara kadının gücü diyebilir miyiz?

Sanki herkes çok dürüst. Gelen yanıtların "hepsinin" doğruluğu hakkında sana kim bilgi verdi? Millet para için am#nı açıyor, bunu mu yapamayacak? Notda bırakayım; kadınlara laf etmiyorum,cinsiyetçi değilim. Şimdi gelip kadın düşmanı diye linçlemeyin, kadın gücüne lafım yok.

TÜM YORUMLARI OKU (14)