İbrahim Tatlıses'ten Nefret Ettiğini Söyleyen Şarkıcı Aydilge'nin Açıklaması Büyük Tartışma Yarattı

Geçmişi çok çabuk unutuyoruz ne yazık ki... Aydilge bu konuda haklı mı yoksa değil mi?

İbrahim Tatlıses'in ekranlara dönmesi, beraberinde birçok tartışmaları da getirdi biliyorsunuz.

Sürekli gündem olan ünlü şarkıcı, geçmişte söyledikleri ve özel hayatıyla da epey eleştiri alıyor.

İşte o eleştirilerden biri de Aydilge'den gelmiş...

'İbrahim Tatlıses’i neden sevmek zorundayız? Neden sevmediğini söyleyenler elitist olmakla suçlanıyor? ‘Kadın dediğin dayak yemeli’ diyen birine neden ‘müzik ayrı, kişilik ayrı’ şeklinde yaklaşılıyor? Ben kadınları aşağılamakta sınırı olmayan bu kişiden nefret ediyorum!' demiş.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Aşağıda tartışalım!

👇

Pınar Gültekin'in Katil Zanlısı Hakkında "Erkeklik Adına Sen Bir Kara Lekesin Şerefsiz" Diyen İbrahim Tatlıses'in Şiddet Karnesi

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
23.01.2021

Söylediklerinde tartışma yaratçak bir şey yok. Sonuna kadar haklı kadın. Ekranlara yakışmayan ve dönmeyi hak etmeyen bir insan. Programına katılan sanatçılarıda izliyenleride kınıyorum. Rezillik.

23.01.2021

Sen söyledin ya tartışma yararacak bişey yok , bilirkişi olarak, demekki senin konuştuğun yerde tartışma bitecek, son söz senindir

23.01.2021

Kadın gayet de haklı. Ünlüleri bu kadar yükseğe koymak ise fazla anlamsız. Kadın şiddet gösteriyorlar aklanıyorlar, uyuşturucu ile yakalanıyorlar salıveriliyorlar. Ünlü oldukları tek şey iki dizide oynayıp üç tane şarkı söylemeleri. Fanatikliği abartıp insanların yaptıklarını görmezsek bu şeylere biraz da biz izin vermiş oluruz Bir nevi suça ortaklık.

Kadın gayet de haklı. Biz dayakçı ahlaksız adamlarla tüm samimiyet bağlantılarını koparmayı, çok gerekirse onları toplumdan aforoz etmeyi savunmuyor muyuz? Tecavüz edip serbest kalan adamla ilişkiyi kesmeyi, onun dükkanından alışveriş yapmamayı öğütlemiyor muyuz? Nedir şimdi bu ''ayrı tutma'' savunması? Kişiliği ile sesini ayrı tutmanın gerçek hayatta karısını döven adamla yakın arkadaşlığa devam edip ''Ben buna karışamam, bu onların aile meselesi.'' demekten farkı nedir? Programına katılan ünlü kişilikleri bir noktada anlıyorum, ünlü olmanın katlanılması gereken birtakım yapmacık gereklilikleri olabiliyor; ama bu adamı babasıymış gibi savunan ve bundan hiçbir çıkarı olmayan halkı anlayamıyorum. İkiyüzlülüğün de bir sınırı olur yahu, daha geçen gün Melek İpek hakkında ''kadına şiddete HAYIR'' tweetleri atıyordunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (54)