İbrahim Tatlıses'in Yeni Gelen Güncellemeleri ve Eklentileri Almış Haliyle İdo Tatlıses!

Son yıllarda ünlülerin çocukları artık yaşlarının da ilerlemesiyle ailelerinden bağımsız adlarından bahsettirmeye başladı. Onların başında ise İbrahim Tatlıses - Derya Tuna evliliğinin meyvesi İdo Tatlıses var!

İdo Tatlıses her ne kadar içinde bulunduğu yılların tüm trendlerine ait olsa da babasından birebir aldığı benzerlikler de mevcut. Kendisi adeta Y Kuşağının İbrahim Tatlıses'i! 

O zaman babasıyla olan benzerliklerine ve ayrımlarına yeni klibi Ya da Boşver'den yola çıkarak şöyle bir yakından bakalım...

Fiziksel olarak İbrahim Tatlıses'in hık demiş burnundan düşmüş olduğu zaten bir gerçek! Yalnızca işte yeni gelen güncellemeleri ve eklentileri almış hali...

Efendime söyleyeyim saçın bir kısmını BAŞKA RENGE boyamaktır, dövmedir; bu gibi şeyler. İbrahim Tatlıses bu yılların gündeminde olsa muhtemelen pek dahil olmayacağı şeyler olurdu bunlar. 😅

Öncelikle kliplerde çömeliş, bakış ve dolanış konusunda babasının yolundan ilerlediği açıkça ortada; bu ekolü devam ettirmek için doğmuş resmen.

İbrahim Tatlıses'in "Yavv vallahi bunaldım!" diyerek yaka silkip sonra kaldırdığı hareketi daha kendi tarzıyla yorumlamış İdo.

Bu hareket 'BUNALMAK' söz konusu olunca İbrahim Tatlıses'i caps mizahşörlerinin yeteneğiyle buluşturmuştu bilmem hatırlar mısınız?!

Babasının dairesel parmak hareketine de daha düz bir açıyla yaklaşmış. Canım her şeyi adamdan almışsın, nerede özgünlük????!

İşte tam bu noktada karşımıza "Geeel geeeel güzelim..." hareketi çıkıyor. Bu hareketi İbrahim Tatlıses'te göremezsiniz mesela İdo kendi keşfetmiş sanırım.

Çok kendi keşfetmiş diyemeyiz belki de çünkü bir dönem Tarkan'da çok görürdük bu hareketi.

Ve eveeet İbrahim Tatlıses'i İbrahim Tatlıses yapan o meşhur elle isyan etme hareketi genler vesilesiyle İdo'ya da geçmiş.

Dans desen babasından aşağı kalır yanı yok...

Bu klipte en anlam veremediğimiz şey hemen hemen tüm türkücü kliplerinde görebileceğiniz DÖNÜŞ HAREKETİ? Bu hareketin burada işi ne İdo?

Herhalde babasına saygı duruşu olsun istedi.

Baban yıllarca "Neden?", "Yetmez mi?", "Hesabım Var - Söylim mi?" gibi sorgulayıcı albümler yapmışken senin böyle "Ya da Boşver" deyip her şeyi sallaman da pek hoş olmadı İdo.

Hani nerede meraklı ruh?

İdo'yu İbrahim Tatlıses'ten ayıran diğer en belirgin özellikse öncelikle şu klipteki siyah panter sonra da gençliğinin verdiği enerjiyle yerinde duramayışı!

Panter biraz ilginç olmuş ama sen bilirsin tabii ki İdocum.

Zira İbrahim Tatlıses her klipte muhakkak biraz oturur, koltukları da asla eksik etmezdi. İdo'nun klibinde de gözlerimiz bir koltuk aramadı değil.

Hadi koltuk olmadı bari insan bir sandalye koyar be İdo...

Bir de gözlük eksik tabii İdoda! Ama hepsi bir anda olmayacak işte zamanla oluyor, daha kırk fırın ekmek yemesi şart.

Kendisine müzik kariyerinde başarılar diliyoruz, umarız babasının 'Yav buraya gelir misin lütfen?' dediği klip gibi çılgın bir kliple karşımıza çıkar. 🙏🏻

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
05.06.2017

kısacası babası olmassa bir hiç

06.06.2017

sende öyle.. bende.. herkes

05.06.2017

Korunun!

05.06.2017

çok iyi ve temiz bir çocuk ido, ahlakı da güzel, boşver şarkısı da çok güzel.. https://www.youtube.com/watch?v=43My3x9alaw dinleyin bakalım

06.06.2017

Bizde senin.

TÜM YORUMLARI OKU (17)