İbrahim Tatlıses Bir Süredir Küs Olduğu Torunu Mert Tatlıses'e Dava Açtı: ''5 Yıldır İzinsiz Oturuyor''

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlıses'le sık sık haberleri çıkan şarkıcı, bu sefer torunuyla problemler yaşamaya başladı. İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses'in oğlu Mert Tatlıses'e evinde 5 yıldır izinsiz oturduğu iddiasıyla dava açtı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, hem aile hayatı hem de açıklamalarıyla sık sık gündem gelen isimlerden biri.

Biliyorsunuz ki ünlü ismin İdo, Zübeyde, Gülşen, Gülden, Dilan dışında bir de Ahmet Tatlıses adında bir çocuğu daha var.

Tatlıses geçtiğimiz ya, Bodrum'da trafik kazası geçirmiş ve yanına koşan ilk insanlardan biri de yıllardır konuşmadığı oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu.

Bu kazanın ardından herkes baba oğulun barışacağını düşünüyordu. Fakat İbrahim Tatlıses kazadan sonra öyle bir açıklama yaptı ki tekrar kanlı bıçaklı oldular.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz👇

İlk Oğlu Ahmet Tatlı Koşmuştu! İbrahim Tatlıses "Aynı Kazayı Oğlunuz Yapsa Koşar mıydınız?" Sorusunu Cevapladı

Uzun bir süre sonra İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses tekrardan gündeme geldi. Ünlü sanatçı, Ahmet Tatlıses'in oğlu Mert Tatlıses'le mahkemelik oldu.

Sanatçı, Sarıyer Oyak Sitesi’ndeki dairesini rızası dışında 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses’e dava açtı.

İstanbul Asliye Mahkemesi'nde görülen davada İbrahim Tatlıses'in avukatı Yağız Karadenizli 'Müvekkilim, sağlığına kavuşmasının ardından İzmir’e yerleşmiştir. Bu süreçte de bu taşınmazın torunu Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğinden habersizdir. Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in bu evde oturmasını arzu etmiştir. Ancak evin Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğini öğrenmiştir.' dedi.

Davanın ilk duruşmasında mahkeme, haksız işgal bedelinin hesaplanması için dairede keşif yapılmasına karar verilerek davayı erteledi.

İlginizi çekebilir;

Şiirlerini Gösteremeyince Tehditler Savurdu: İbrahim Tatlıses'e Gelen 'Kanlı Tehdit' Gündeme Bomba Gibi Düştü
Ülkenin Herkesi Yaşlandırmasından İbrahim Tatlıses'in Bitmeyen Meclis Aşkına Son 24 Saatin Viral Tweetleri
İbrahim Tatlıses'in 'Tırşik'li Seçim Paylaşımına Kimse Anlam Veremedi!

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
25.05.2023

Tavşan gibi ürersen, malına ortak çok olur tabi. Her yerden bi çocuk, bi torun, bi eski eş çıkıyor

25.05.2023

nasıl kansız bir tipsin sen ya ..

25.05.2023

hangisi veya hangileri kansız ??

25.05.2023

valla zaten bununla muhattap olacak oğlunun torununun aklına yazık. bırak ölsün gitsin neyi varsa sizin. sinir hastası olmaya değer mi? mezara götürecek gibi yaşayan mezara tek başına gidecek nasıl olsa.

25.05.2023

bi de kazasına hastahaneye koşmuştu oğlu vicdan yapıp. valla işte gereğinden fazla vicdanı eğip büküp elinize verirler böyle.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ