İbrahim Kahveci: “Belki de Yeni Dönemde Kadınlar Yanında Erkek Olmadan Sokağa Çıkamayacak”

Karar Gazetesi İbrahim Kahveci, bugünkü köşe yazısında ekonomik kriz ile birlikte gelen sosyal çöküşün çok büyük sonuçları olabileceğini ifade etti.

Hükümetin ‘tek adam’ rejimini eleştiren İbrahim Kahveci’nin yazısından öne çıkanlar şöyle;

“Herkes biliyor ki mevcut düzende fakirlik daha da artacak. Herkes biliyor ki bu gidişle asıl evlatlarımızın geleceği yok olacak. Ya da şöyle söyleyelim: Eski çağın kabile toplulukları gibi evlatlarımızın geleceğini kurban ediyor durumundayız.”

“Devlet çalışmıyor, kurumlar işlemiyor, kurallar ise iktidara göre istediği şekilde işletiliyor. Bir söz söyledi diye hapse tıkılanlarla, domuz bağı ile insanları katledenlerin affedildiği bir ülkeye döndük.”

“Bu yönetim devamında en fazla kadınlar çekecek. Belki de sokağa çıkmak için yanlarında bir erkek zorunlu olacak. Yasal olmasa bile fiili durum zaten buna doğru gidiyor.”

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hizbullah Hükümlüsü Mehmet Emin Alpsoy İçin Af

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
10.05.2023

bu seçimde hükümet değişirse daha çok kadınların zaferi olacak. Bunu anlayamayan bir sürü AKP'li kadın var.

10.05.2023

Onlar böyle olmasını istiyorlar ki zaten...Crop giyen kızlar sopa yese mutlu olurlar.

10.05.2023

Bir anda değil tabi ki. Yavaş yavaş ellerimizden kayıp gidecek özgürlüğümüz. Biz bile nasıl oldu anlayamayacağız. Bu yüzden, "dur" demek vaktidir.

10.05.2023

he yani 20 yılda olmadı şimdi olacak.kadınlar her zamankinden daha özgür ve daha fazla ekonomik özgürlüğü ulasmada daha imkan sahibi.

10.05.2023

İslam alimlerinin bile iktidarın hoşuna gitmediğinde ölümle tehdit edilip ülkeden çıkmak zorunda kaldığı karanlık bir devirdeyiz. Karanlıktan daha da karanlık olabilir mi? Oluyormuş. İstediğimi affeder istediğimi içeri tıkarım zihniyeti krallıklarda bile bu kadar değildi. güzel bir yazı kaleme almış 👏 böyle sürerse karanlığa doğru gitmemiz kaçınılmaz olacaktır zaten. Çocuklarımız ve evet kadınlar bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecek şimdi bu zihniyete dur demezsek bir daha böyle bir şansımız olmayacak!

10.05.2023

^^İslam alimlerinin bile iktidarın hoşuna gitmediğinde ölümle tehdit edilip ülkeden çıkmak zorunda kaldığı karanlık bir devirdeyiz.^^ tamamen merak bilmediğimden soruyorum ülkeden tehditle çıkartılan islam alimi kim?

TÜM YORUMLARI OKU (52)