İbo Show Konuğu Songül Karlı Kimdir? Songül Karlı Kaç Yaşında ve Nereli?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Songül Karlı oldu. Peki Songül Karlı kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

Son olarak yılbaşında ekranlara gelen İbo Show yepyeni konukları ve şarkılarıyla ekranlara geri döndü. Pazar akşamları müzik ziyafeti sunan İbo Show 20:00'da Star TV'de yer alıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan İbo Show'da bu akşam Songül Karlı da şarkılarıyla dinleyenleri ve izleyenleri mest etti. Peki Songül Karlı kimdir? Songül Karlı kaç yaşında ve nereli?

Songül Karlı Kimdir?

Songül Karlı 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Hem müzik hem de sunuculuk alanında gösterdiği performansla ön plana çıkmaktadır. Karlı müzik piyasasına 1991'de 'Derman Sendedir' adlı albümü ile giriş yapmıştır. 2007'den itibaren sunucu olarak televizyon programlarında boy göstermeye başlayan ismin ilk programı Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Songül Karlı İle Cumartesi olmuştur.

Pek çok dizide yer alan ve sunuculuk yapan Karlı, en son 2016'da Songül Karlı İle Evlilik Yolunda programını sunmuştur. Ara verdiği ekran sürecine Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programı ile dönüş yapmıştır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

İBO SHOW Konukları Kimler? Bu Akşam İBO SHOW'da Kimler Var? İşte 27 Şubat İbo Show Konukları...

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti