İbo Show Konuğu Saba Tümer Kimdir? Saba Tümer Kaç Yaşında ve Nereli?

Pazar gününden Çarşamba akşamlarına taşınan ekranların sevilen programı İBO SHOW, birbirinden özel konuklarıyla bu akşam izleyenlere müthiş anlar yaşatıyor. Her hafta farklı konukları ile STAR TV ekranlarında muhteşem bir müzik şovu yaşatan İbrahim Tatlıses'in bu akşamki konuklarından biri de Saba Tümer oldu. Peki Saba Tümer kimdir? Saba Tümer kaç yaşında ve nereli? İşte Saba Tümer hakkında merak edilenler...

İbo Show’un bu haftaki konukları arasında yer alan Saba Tümer'in hayatı İzleyiciler tarafından merak ediliyor. STAR TV'nin en sevilen programlarından İbo Show, bu akşam da eşsiz konuklarına müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor.  Peki, kahkahasıyla akıllara kazınan sunucu Saba Tümer kimdir? Saba Tümer kaç yaşında ve nereli?

İbo Show Konuğu Saba Tümer Kimdir?

Saba Tümer, 5 Aralık 1970, İzmir'de doğdu. İlkokulunu Alsancak'ta Gazi İlköğretim Okulu'nda bitirdi. Özel bir liseden mezun olduktan sonra, Ege Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü kazandı. Okulu tamamladıktan sonra, 6 ay Sky TV'de çalıştı ve ardından diksiyon dersleri almaya başladı.

Altı ay Ege TV'de çalışıp sonrasında 4,5 yıl NTV'de günlük haberleri okudu ve bir süre NStyle adlı dergide yazılar yazdı.

NTV'den Show TV'ye geçti ve bir süre dış basın görevlisi olarak çalıştı. Daha sonra SKYTURK'e geçerek Serdar Akınan ile Ne Var Ne Yok adlı programda sunuculuk yaptı. Ardından Show TV'ye dönerek Bu Gece'yi sunmaya başladı.

Bir süre burada akşam haberlerini sunarken, Okan Bayülgen'in davetlisi olarak Haber Makinası adlı bir programa katıldı ve aynı gün Star TV'de 'Bu Konuya Girmeyin' adlı kadın programını Pakize Suda ile birlikte sundu. Star TV'nin programı yayından kaldırmasından sonra tekrar Show TV'ye geçerek Cem Özer ile birlikte Haberiniz Var mı? isimli sabah programını sunmaya başladı.

Yaklaşık bir yıl boyunca ekranlardan uzak durmayı tercih eden Saba Tümer, Mart ayından itibaren HaberTürk'te Saba Tümer ile Bu Gece başlıklı haber programını sunmaya devam etti. Bir ara Ayşe Özyılmazel ve annesi Oya Germen ile birlikte Yok Daha Neler isimli programın sunuculuğunu üstlendi ancak daha sonra bu program da yayından kaldırıldı.

Daha sonra Saba Tümer'le Bu Gece programı CNN Türk'e geçti ve bir yıl sonra yeniden Show TV'ye döndü. Show TV'ye dönen Saba Tümer gece programını haftada bire indirgedi. 12 Eylül'de Saba Tümer'le Bugün'ü sunmaya başladı. 2015-2016 yıllarında TV8 ekranlarında Saba ile Oyuna Geldik adlı yarışma programını sundu. 2018 yılında FOX'ta yayınlanan TOLGSHOW programına konuk olarak katıldı.

Ayrıca Polis Akademisi Alaturka, Patron Mutlu Son İstiyor ve Karakomik Filmler: Emanet adlı filmlerde rol aldı.

 Saba Tümer hiç evlenmemiştir ve çocuğu yoktur.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

İBO SHOW Konukları Kimler? Bu Akşam İBO SHOW'da Kimler Var? İşte 30 Mart İbo Show Konukları...
İbo Show Konuğu Ayta Sözeri Kimdir? Ayta Sözeri Kaç Yaşında ve Nereli? Ayta Sözeri Oynadığı Dizi ve Filmler...

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"