İBO SHOW Konuğu Kahtalı Mıçe Kimdir? Kahtalı Mıçe Kaç Yaşında ve Nereli?

Her hafta Çarşamba günleri saat 20:00'de birbirinden ünlü isimler İBO SHOW'a konuk oluyor.  İBO SHOW'un bu akşamki konukları ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her hafta birbirinden eşsiz konukları ağırlamaya devam eden İbrahim Tatlıses, bu akşam yine birbirinden değerli isimleri misafir ediyor. Peki İBO SHOW'un bu akşamki konuğu Kahtalı Mıçe kimdir? Kahtalı Mıçe nereli ve kaç yaşında? İşte Kahtalı Mıçe hakkında merak edilenler...

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İBO SHOW'da bu hafta birbirinden ünlü konuklar yer alıyor. Her hafta Çarşamba günleri saat 20:00'de izleyici karşısına çıkan programın bu haftaki konukları ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. İbrahim Tatlıses'in 6 Nisan Çarşamba günü konuklarından biri de Kahtalı Mıçe oldu. Peki İBO SHOW'un bu akşamki konuğu Kahtalı Mıçe kimdir? Kahtalı Mıçe nereli ve kaç yaşında?

İBO SHOW Konuğu Kahtalı Mıçe Kimdir?

Gerçek adı Mustafa Aslan olan Kahtalı Mıçe, 1953 yılında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde doğdu. Mıçı, Mustafa'nın kısaltmasıdır. İlkokulu Kahta Kubilay İlkokulu'nda okudu. Çocukken pamuk tarlalarında çok çalıştı. Bu sayede ilkokulu 9 yılda bitirebildi. Liseden dış sınavları geçerek mezun oldu. 17 yaşından beri Kahta'da yerel bir halk müziği sanatçısıdır. Düğünlerde ve konserlerde türküler söyler. Öğrenimini tamamladıktan sonra Beden Eğitimi ve Spor İl Yönetim Kurulu'nda göreve başladı.

'Beynelmilel' filminde rol aldı. 1989-1990 yılları arasında Gaziantep'te yaşayan Kahtalı Miçe, 1991 yılında İstanbul'a göç etti ve bir süre İstanbul'da yaşadıktan sonra tekrar Şanlıurfa'ya yerleşti. Uzun yıllar Nuri Sesigüzel, Ahmet Sezgin, Sami Kasap, Mahsuni Şerif gibi sanatçıların eserlerini yorumlamıştır. Kahtalı Miçe, 1975 yılında Hülya Hanım ile evlendi. Dört çocuğu vardır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

İBO SHOW Konuğu Fatih Ürek Kimdir? Fatih Ürek Kaç Yaşında ve Nereli?

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı