Neredeyse her gün İmamoğlu’na açılan bir soruşturmaya denk geliyoruz. Bugün ise yeni operasyon gerçekleştirildi. Bu kez adres İstanbul Büyükşehir Belediyesi oldu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı geçen hafta Medya AŞ’nin ihaleleriyle ilgili harekete geçmişti. Bugün ise Medya AŞ’ye polis operasyonu düzenlendi.
Mali suçlar polisi Savcılık talimatıyla arama yaptı. Muhasebe kayıtlarının bulunduğu bilgisayarlara el konuldu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında Medya AŞ’den ihale alan 21 şirket için bilgi ve belge talep etmişti.
Medya AŞ'nin yönetim kurulu başkanlığında Murat Ongun, genel müdürlüğünde ise Pınar Türker bulunuyor.
Konu git gide daha komik bir hal alıyor.
Müfetisler gidin tüm AK partili ve Mhp li Belediye Baaskanliklarini basin suca yönelik 100 binlrece Mevzu bulursunuz..Hakiki Hirsizlar talancilar ve Allah korkusu olmayanlar onlardan cikar.Dinimizin hakiki istismarcilarida onlardan cikar.Bir is mi yapacakasiniz deneyin görün..
sastikmi .