İBB Sözcüsü Ongun: 'Belediyenin Bir İhalede 67 Milyon TL Zarara Uğratıldığı Tespit Edildi'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, belediyenin AKP döneminde 'Selatin Camilerinin İbadete Hazır Halde Bulundurulması Hizmet Alımı' ihalesinde kurumun 67 milyon 307 bin TL kamu zararına uğratıldığını tespit ettiklerini belirtti. 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, 'Selatin Camilerinin İbadete Hazır Halde Bulundurulması Hizmet Alımı' ihalesinde İBB’nin 67 milyon 307 bin TL kamu zararına uğratıldığının tespit edildiğini duyurdu. 

Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Selatin Camilerinin İbadete Hazır Halde Bulundurulması Hizmet Alımı ihalesinde İBB’nin 67 milyon 307 bin TL kamu zararına uğratıldığı tespit edildi' dedi. 

Ongun ayrıca, 'İBB Teftiş Kurulu konuyu soruşturdu, dosya İçişleri Bakanlığı tarafından devralındı. Şu ana kadar sonuçlanmadı' diye ekledi.

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
YORUMLAR
11.06.2021

Dün hıncal uluç hiçbir şey güzel olmadı filan diye bir açıklama yapmıştı.Bir belediyenin bütün mülakatları halka açık yapması ve yolsuzlukları açıklaması yetmez mi?Doğru olduğunu göstermez mi?

11.06.2021

memlekette insanlar açlıktan kendini yakıyor bu arkadaşlarıyla çay içerken parketmiş arabalar rahatsız ediyormuş.ciddiye almayın.Sputnik okuyorum saçma haberlerle karşılaşmayayım diye orada bile bunu haber yapmışlar.hıncal uluç kimdir.bu ülkenin refahı için bu millete bir kuruş para harcamışmıdır?bir çeşme,kreş,okul,cami var mı bir tek eseri?okuttuğu fakir çocuk,çıksın açıklasın.kendinden 40 yaş küçük kızlarla takılmaya benzemez bu işler.z kuşağı çok şanslı bunun gibi tiplerle uzun süre muhattap olmayacağı için.

11.06.2021

Yahu hadi park, bahçe, kaldırım, çiçek, yol vs den yaptığınız yolsuzluklara alıştık da konu Camii ya bre imansızlar, insafsızlar... Hiç mi Allah'tan korkunuz yok...

11.06.2021

Bir de demezler mi Ülkeyi bu zihniyete teslim edemeyiz diye. Biz senelerdir teslim ediyoruz ama bu zihniyete. Her türlü gayri meşru durumu gördük te kimseye de soruşturma açılmadı. Kaç bin dolarlık saatler, bakara makara diyenler, kendi bakanlığına şirketinden dezenfektan satanlar. Kimlere neyi emanet ediyoruz. İnsanları salak yerine koyduğunuz artık yetti. Siz iflah olmaz çalma çırpma hastalığına yakalanmışsınız. Allah ıslah etsin.

TÜM YORUMLARI OKU (6)