İBB Soruşturmasında Adı Geçen Şirketlere Kayyum Atandı

İBB ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 101 kişiye ait 24 şirkete doğrudan kayyum atandı. 28 şirkete ise denetim kayyumu atandı. 

Kayyum atanan şirketler arasında İmamoğlu İnşaat'ın da olduğu görüldü.

101 şahsa ait 24 şirkete kayyum...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 101 şahsa ait 24 şirkete doğrudan kayyum atandı.

İBB Kayyum Atanan Şirketler: Hangi Şirketlere Kayyum Atandı?

İmamoğlu İnşaat da kayyum atanan şirketler arasında.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'Rüşvet ve İhaleye Fesat Karıştırma' soruşturması kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve TMSF tarafından ortak bir operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında İmamoğlu İnşaat, Nuhoğlu İnşaat, ASOY İnşaat ve Karsal Örme AŞ'nin de bulunduğu 24 şirkete kayyum atanırken, 28 şirkete ise denetim kayyumu görevlendirildi.

İlginizi Çekebilir

Son Seçimleri Bilen Sonar Araştırma'dan Yeni Anket: "Birinci Parti Değişti"

İlginizi Çekebilir

Zonguldak'ta Patronları Tarafından Katledilen Afgan Madencinin Davasında Ödül Gibi Cezalar
Zonguldak'ta Patronları Tarafından Katledilen Afgan Madencinin Davasında Ödül Gibi Cezalar
Öldürülen İş İnsanının Kızına 15 Milyon Liralık Vurgun
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
YORUMLAR

parayı cok seviyor bu iktidar.

11.04.2025

yani şimdi benim anladığım bu akp li belediyeler iş adamları siyasetçiler de zerre hata yok zerre hırsızlık yok zerre rüşvet vergi kaçırma halkı kin ve düşmanlığa sevk yok. maşallah tertemiz adamlar.

11.04.2025

çökme işini iyi bilir bunlar

TÜM YORUMLARI OKU (12)