İBB’nin Toplu Ulaşıma Zam Talebi Reddedildi: 'Esnafımızı Batırmaya Yönelik Karar'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün olağanüstü toplanan Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu taşıma fiyatlarına zam yapılması teklifi oy çokluğuyla reddedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün olağanüstü toplanan Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu taşıma fiyatlarına zam yapılması teklifinde bulundu. 

İBB tarafından istenen zam talebi oy çokluğuyla reddedilirken Adalar'da bin 500 bisikleti saatlik, günlük kiralama yöntemi yerine 'kullandıkça öde' teklifi oy birliğiyle kabul edildi. 

Toplantıda taksicilere de zam isteyen Taksiciler Esnafı Odası Başkanı Eyüp Aksu, 'Kulak çınlaması esnafın kötü sözleriyle olurmuş. Şu an da kulaklarımız bol bol çınlıyor. Esnaf eylem yapmak istiyor' dedi. İBB tarafından istenen zam talebi oy çokluğuyla reddedildi.

İmamoğlu: 'Esnafımızı batırmaya yönelik kararlara imza atanları kınıyorum'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
YORUMLAR
04.04.2022

Adam ne yapsın artan benzin ve mazot fiyatlarından sonra ? Bir hizmetin maliyeti artıyorsa doğal olarak satış fiyatıda etkilenir. Ekrem İmamoğlunu bu yüzden eleştireceğine ülke niye bu durumda onu eleştir.

04.04.2022

Ekrem başkan bu konuda konuşması son gereken kişisin toplu taşımaya gelirken indirim sözü verip 2 veya 3 kere zam geldi son zammın üzerinden daha 4 ay geçmedi bir zam daha istiyorsunuz bunun yerine otobüslere reklam alınsa yada mazota devlet tarafından indirim yapılsın. Her gelen mazot zammını halka yansıtmak ne kadar doğru 430 TL aylık akbil kaç para yapmayı düşünüyorsunuz.

04.04.2022

Ekrem mi yapacak mazota indirimi 🧐

04.04.2022

Kaos yükleniyor...

TÜM YORUMLARI OKU (18)