İBB'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarında Yapılan Vals Gösterisinden Rahatsız Olanlar ve Kapak Cevaplar

Dün Türkiye'nin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutladık. İBB de Yenikapı'da büyük bir etkinlik düzenledi. Herkesin hayranlıkla izlediği bu kutlamada belediye personelinin hazırladığı vals gösterisi büyük beğeni topladı fakat bazı insanlar bu gösteriden rahatsız oldu. Gelin birlikte neler olmuş bakalım...

Türkiye Cumhuriyeti'nin şanlı tarihinde birçok önemli gün ve bayram var. Bunlardan bir tanesi de 30 Ağustos Zafer Bayramı. Büyük bir mücadelenin kutlama nişanesi olan bu bayramı dün Türkiye'nin dört bir yanında hem andık hem de zaferimizi kutladık.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yenikapı'da büyük bir etkinlikle kutladı. Etkinlikte belediye personelinin hazırladığı vals gösterisi büyük beğeni topladı.

Fakat bazı insanlar vals gösterisinden rahatsız oldu.

Bu yorumlara da sosyal medyada insanlar tepki gösterdi.

Bilmeyenler için hemen söyleyelim: Kutlamada vals gösterisinden önce zeybekler de sahneye çıkmış.

Buradan bakabilirsiniz.

Hadi şimdi yorumlara...

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
31.08.2021

"En büyük cezaevi, cahiI bir insanın kafasının içidir" - Montaigne

31.08.2021

Yıl 2015 Erdoğan: "Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı. Cumhuriyet adına millet tariz ve hatta taciz edildi" Her gördüğümde gülmeme sebebiyet veren cümleydi, sağ olsunlar iki gündür evşirip devşirip aynı hissiyatı yaşattılar. Medeniyet bu mu, yok yöresel oyunlarımız, yok batı yok batı yalakalığı türk irfanı komiksiniz lan. Oğlum sizin bir kere doğrunuz yok, her kılığa giren omurgasızlarsınız. Sizin altı üstü bir dans gösterisini sorun etmeden önce öyle çıkmaz sokaklarınız, daha büyük sorunlarınız ve çelişkileriniz var ki tüm değerlerinizi yıkmaya yeter, en büyük sorununuz zihniyetiniz ve saf kötülüğünüz. Sadece gündemi takip ederken karşılaşacağınız iğrenç haberler göğe ermiş değerlerinizle mutlu olmanıza yetiyor olmalı ki bir dans gösterisinden neler çıkardınız. En vatan severi en irfanlı ve ahlaklısı da sizsiniz ki her şey çok güzel, tebrikler.

31.08.2021

Arka tarafta gayet de yoresel kiyafetli danscilarimiz da var.. ille bok atcaklar ya gozuleriyle gorduklerini de inkar ediyolar artik..

TÜM YORUMLARI OKU (41)