İBB'den Sokak Hayvanları İçin Yeni Uygulama: 'İstanbul'a Yayalım mı?'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarının beslenmesi için yeni bir uygulama başlattı. Belediye, uygulamanın yaygınlaşması için de İstanbullular'dan görüş istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sokak hayvanlarının beslenmesi için yeni bir uygulama başlattı. Belediye ağaç diplerindeki ızgaralara mama ve su kabı yerleştirdi. 

Izgaranın üzerine sabitlenen mama ve su kabı sokak hayvanlarının kolaylıkla yemek bulabilmesini sağlıyor.

İBB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 'Mama kaplı ağaç dibi ızgara uygulamamızı minik dostumuz beğenmişe benziyor. Ne derseniz İstanbul'a yayalım mı?' denildi.

Açıklanan uygulama sonrası sosyal medyadan farklı görüşler paylaşıldı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
12.11.2021

DÜşünce güzel, geliştirilmesi lazım.

12.11.2021

Her uzun yürüyüş ilk adımla başlar. Biz buna "prototip" diyelim.Tebrikler. İBB'nin daha iyisini de yapacağına olan inancım tam.

12.11.2021

Marmaris'te çok güzel bir uygulama var , ters çevrilmiş bir kova gibi yapı (yağmurdan korumak için) alt taraftada sadece kedilerin girebileceği kadar ızgaralar , köpeklerin sokaklarda gezmesini istemiyoruz , barınak var. Bu yem kovalarıda sadece parklara konuluyor , hayvanlar mahalle aralarında toplanıp rahatsızlık vermesin , sevmek isteyen gidip parkta sevsin diye.

12.11.2021

Marmaris olarak çok güzel düşünmüşsünüz. Sokakta köpek istemiyorsunuz diye köpeklere mama da vermiyorsunuz. Kediler ortada gözükmesin. Köpekler aç kalsın. Gerçekten inanılmaz hayvan dostu bir uygulama olmuş.

TÜM YORUMLARI OKU (34)