İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan Tartışma Yaratan Sözler: 'Metroda Önceliğimiz, En Çok Oy Aldığımız Yerler Olacak'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yeni metro hatlarında öncelikli bölgeler için tartışmalı bir açıklama yaptı. Uysal, 'Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak' ifadelerini kullandı.

Uysal, Kadir Topbaş'ın istifasından sonra geçtiğimiz eylül ayında yapılan seçimle başkanlık koltuğuna oturmuştu.

İstifanın Ardından Seçim Yapıldı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal

Dün, AKP Arnavutköy Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmayla Uysal tepkilerin odağına oturdu.

Uysal'ın açıklaması şu şekilde:

'AKP kurulduğundan bugüne baktığımız zaman Arnavutköy oyu en fazla olan ilçelerimizden birisi. Sayın Başbakanın o konuda büyükşehir olarak Arnavutköy’e borcumuz olduğunu düşünüyorum. Bizim şu anda birinci önceliğimiz metro. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah. Sultanbeyli, ihalesi yapıldı. İnşaatı devam ediyor. Bu yıl içerisinde de Vezneciler,Arnavutköy metrosunun ihalesini yaparız. Kongreler yenilenme diyorum. İnşallah bu yenilenme ile metro sözünü de verdik. Arnavutköy’den daha yüksek oy bekliyoruz diyorum” ifadelerini kullandı.'

Sosyal medyadan öne çıkan yorumları sizler için derledik 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
18.03.2018

Niye tartışma yaratıyor? Bunlar daha önce ''daha fazla şehit haberi gelsin istemiyorsan 400 vekil ver'' gibi göze kulağa yüreğe zehir propagandalar yapmış insanlar. Hayır ne bekliyordunuz, herkese eşit davranmalarını mı? En büyük hain biziz aslında. Damarlarımızdaki kana rağmen şu Türk yurdundan atamadık ya Arap'ın getirdiklerini, utanmadan Türk'e, Atatürk'e, Attila'ya bakan gözlerimiz kahrolsun.

18.03.2018

bu ulkeden bir halt olmaz ya bu laf gunumizde herhangi bir 2. dunya ulkesinde soylense yeryerinden oynardi.Sen halkinda aldigin vergilerle halkina hizmetle yukumlusun bi de yorumlarda kraldan daha kralcilik yapan aptal insanlar var.Toplum ve ulke artik malesef Pakistan seviyesine inmis bulunmaktadir.Bokumuzda boguluyoruz.

19.03.2018

Bebeğim yaa bir Bahçeşehir sakini olarak dediklerine zerre kadar şaşırmadım. Aynı ayrımcılığı yıllarca orda da yaptın çünkü.. en minik tatlış örnek olarak seçimlerde kendisine yeteri kadar oy çıkmayınca yarım bıraktığı yol ve altyapı çalışmaları ve bunlar oruç tutmuyor gelip burada bedavadan yiyip içiyorlar deyip kaldırttığı iftar sofraları ..

TÜM YORUMLARI OKU (34)