İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Cehalet Vurgusu: "İşte O Zaman Narin Bu Ülkede Ölmez"

Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Dönemi Açılışı ve Eğitmenler Buluşması'na katılan Ekrem İmamoğlu, konuşmasında Türkiye'nin günlerdir konuştuğu 8 yaşındaki Narin Güran'a da yer verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeninin bulunmasına ilişkin konuştu.

"Bu milletin ayağa kalkması, cahillikten ve cehaletten uzak durması, yobazlıkla insanları birbirine düşüren her şeyden uzak olması ve dünyanın en güzel işlerini yapan bir millet haline gelmesi gerekiyor. O zaman Narin bu ülkede ölmez."

Videonun tamamı için:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Fatih Portakal'dan Narin Olayına Dair Açıklama: "Nasıl Korunuyorlarsa Dosyaların Üstü Kapanıyor"
Ece Üner: "Narin Ne Zaman Öldü Biliyor musunuz? 'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Dendiğinde Öldü Narin"
Halk TV Muhabiri Ferit Demir:"Mezarlıkta Biri Yanıma Yaklaşıp ‘Aslında Bizim Seni Öldürmemiz Gerekiyor' Dedi"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı
Ulus’ta Emeklilerin Sığındığı Otel Odaları: Emeklilerin Hayata Tutunma Mücadelesi
Psikolojiye Göre Evden Çıkmak İstememek Ne Anlama Geliyor?
YORUMLAR
10.09.2024

Bu ülkede cahillikte yobazlıkta bitmez. Eğitim yerlerdeyken zor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ