İBB Altunizade'deki Metrobüs Yoğunluğu İçin Özür Diledi: 'Ek Sefer Koyuyoruz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlardan özür diledi ve yarından itibaren ek seferler konulacağı bilgisini verdi. 

Altunizade'de vatandaşların metrobüse ulaşımını sağlayan üst geçit ve metrobüs durağında dün yaşayan yoğunluk, bugün de devam etti.

İşe ve okula gitmek için metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçitte ilerlemekte zorlanırken, duraklardaki kalabalık nedeniyle araçlara binmekte güçlük çekti.

Bu görüntüler sosyal medyada da çokça paylaşıldı.

Yarın sabahtan itibaren ek sefer konuluyor

İBB Sözcüsü Murat Ongun tarafından Twitter’da yaptığı açıklamada, yoğunluğun artan metro seferlerinden kaynaklandığını belirtti. Vatandaşlardan özür dileyen Ongun, yarın sabah Altunizade metrobüs durağına ek seferler konulacağını söyledi.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
01.10.2019

ulan en azındanhatasını bilip özür diliyor ve çözüm için birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

01.10.2019

genelde bahtsiz oldugumu düşünürüm ama hem adanada hem istanbulda hep ilk durağın olduğu mahallelerde yaşadım, hep boş metro, metrobus, dolmuş, otobuse bindim sonunda şanslı olduğum bir konu buldum :))

01.10.2019

Metrobüs seferleri sıklaştıkça metrobüsler yavaş ilerlemek zorunda kalıyor. Yol dolu olduğu için ilerleyemiyorlar doğal olarak. Sefer sık olmasa da yoğunluk oluyor. Akşamı da böyle Altunizade’nin. Of İstanbul çok zor şehir ya

TÜM YORUMLARI OKU (13)