'Hz. Nuh, Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu'

Pelin Çift’in TRT'de sunduğu 'Öteki Gündem' programına konuk olan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek, 'Hz. Nuh ile oğlu cep telefonuyla konuştu' dedi. Programda 'Nuh tufanı' üzerine ilginç söylemlerde bulunan Yavuz Örnek, Nuh peygamberin bulunduğu zamanda günümüzden çok daha ileri seviyede teknoloji olduğunu ve bir bilim adamı olarak bunları ispatlayabileceğini iddia etti.

Popüler İçerikler

Türkiye’nin İkinci Uzay Görevi: Astronot Tuva Cihangir Atasever Uzaya Gidiyor
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
06.01.2018

zeus da şimşeği tedaştan tedarik ediyodu onu unutmuş bak 😂

Hz. Nuh çocuklarına gemiye binmelerini emrettiğinde, gelirken yanlarında birer çift de hayvan getirmelerini ister. Ama "barınaklardan alın, satın almayın" deyip tarihin ilk sosyal mesajını da vermiş olur. Hatta gemide bu kadar nüfusun kaydını tutmak için E - İman sitesi kurduğunu açıklar. (iMan diyelim biz ona, burdan da Apple ile Hz. Adem'e gönderme yapmıştır) O yüzden pc ve telefonlarınızı da alın mutlaka der. Ve Hz. Nuh'un çocukları, kendilerinden sonra binlerce yıl devam edecek olan kavganın fitilini ateşlerler: "iPhone mu Samsung mu, Mac mi Windows mu babacığım?" Ve o takva ve sabır ehli Hz. Nuh derin bir nefes alır ve; "Batsın bu dünyaaa!" der. Foşşşş...(Sel sfx) Hangimizin teorisi daha saçma ben karar veremedim Dr. Yavuz bey, yardımcı olun.

Pasif Kullanıcı
07.01.2018

ahahahaha :D çok iyiydi :D

06.01.2018

Din afyondur. (Not: Nuh tufanı hikayesi Sümer yazıtlarından alınmıştır, diğer herşey gibi araktır, dızlodur, çalıntıdır, YALANDIR.)

Pasif Kullanıcı
07.01.2018

Kaynak yine cırcır böceklerinden mi http://islamicevaplar.com/kuran-gilgamis-destani-sumerler-nuh-tufani.html

TÜM YORUMLARI OKU (125)