Hz. Muhammed'e Hakaret Etmişti! Şimdi de Kur'an-ı Kerim Yırttı

İsveç'te aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yakmasının etkisi sürerken benzer bir olay da Hollanda'da yaşandı. Pegida isimli islam karşıtı grubun Hollanda lideri Edwin Wagensveld, Den Haag kentinde Kur'an-ı Kerim sayfalarını yırttı. Edwin Wagensveld'in daha önce de megafon kullanarak Hz. Muhammed'e hakaret ettiği öğrenildi.

Daha önce deneyip gözaltına alınmış

İsveç'te aşısı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yakmasının etkisi sürerken benzer bir olay da Hollada'da yaşandı. Pegida adlı İslam karşıtı grubun Hollanda lideri Edwin Wagensveld de Den Haag şehrinde Kur'an-ı Kerim'i yırttı.

Aydınlık'ın aktardığına göre, daha önce de iki kez aynı şeyi yapan ve gözaltına alınan Wagensveld'e bu kez müdahale edilmedi.

Hz. Muhammed'e hakaret etmişti

54 yaşında Wagensveld, geçtiğimiz aylarda megafon kullanarak Hz. Muhammed'e hakaret etmiş, polis tarafından gözaltına alınmıştı. Polisin hazırladığı dosyaya göre, bunun Müslüman topluluğuna bir hakaret olarak kabul edilebileceği aktarılmıştı. Dosya incelendikten sonra Wagensveld, herhangi bir suç işlemediği gerekçesiyle serbest bırakılmış ve yargılanmamıştı.

Olayın görüntüleri 👇

İlginizi çekebilir 👇

Rasmus Paludan, Türkiye Büyükelçiliği’nin önünde Kuran-ı Kerim Yaktı
Kur'an-ı Kerim Yakan Siyasetçi Konuştu: 'Eskiye Kıyasla Ciddi Tehditler Geliyor'
İsveç Konsolosluğu Çalışanları, Binanın Camına Yazı Astı! 'Kitap Yakan Aptalın...'

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
23.01.2023

Yav öf, seçim öncesi anlamıyoruz sanki. Tayyip bi sal bizi.

23.01.2023

noluyor lan neden kudurdu bunlar böyle, kuduz aşısı zamanı gelmiş bunların .. ne durup durup sarıyorlar Kuran a müslümanlara , şeytan soyu bunların hepsi

23.01.2023

bu olaylar AKP tarafından gurbetçi oylarını toplama amaçlı fonlanarak yaptırılıyor Avrupa'da. herhangi birini çevirip ücret karşılığı yaptırmış olabilirler. neden bir anda türediler sanıyorsunuz? seçime kadar artacaklar seyredin.. ucuz numaralar bunlar. prim vermeyelim

23.01.2023

böyle gerizekalı her milletten çıkıyor işte. bazen coğrafya da etkisiz kalıyor. ne battı acaba

TÜM YORUMLARI OKU (38)