Huzuru, Tabiatı ve Muhteşem Deniziyle Adrasan’da Uygun Fiyatlı Tatil Yapabileceğiniz Konaklama Önerileri

Antalya’nın güzelim beldesi Adrasan’dayız bu yazıda sevgili okur. Manzarası, gün batmı ve havasıyla yılın tüm yorgunluğunu alacak Adrasan’nın uygun fiyatlı otellerini siz de merak ediyorsanız buyurun yazının devamına…🏊‍♀️

1. 7 Green Adrasan

Dağ manzarasına sahip 7 Green Adrasan temizliği, zevkli dekorasyonu ve konumu ile güzel anılara biriktireceğiniz bir işletme. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Adrasan mahallesi, Deniz merkez caddesi, 96/4 Adrasan, 07370 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05327351558

Instagram: @7greenadrasan

Ziyaretçi Yorumu: “Çok başarılı bir otel, Adrasan’da sıkıldık ama otel iyi ki tercih etmişiz dedirtti resmen. Her şeyiyle çok güzel , yeşillikler içinde  bir otel.  Mutlaka tavsiye ederim. Temizlik , nezaket, konfor ne ararsanız var.”

2. Gemicihan Bungalov & Pansiyon & Restaurant

Denize yakınlığı, yemeklerin güzelliği, ilgili işletme sahibi ve personeller sayesinde Adrasan tatiliniz Gmicihan Bungalov sayesinde çok güzel geçecek. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Adrasan, Adrasan Yolu, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05437820339

Instagram: @gemicihanbungalov

Ziyaretçi Yorumu: “Sahile yakın konumda, nehir tarafında restoran kısmı bulunan temiz ve nezih bir mekandı. Yemekler güzeldi. Güleryüzü ve ilgili yaklaşımını eksik etmeyen Erdem bey’e teşekkür ederim. Adrasan’a gelişte tekrar görüşmek üzere...”

3. Arasan Dağ Evleri

Adrasan’da huzur ve sakinlik için tercih edebileceğiniz Adrasan Dağ Evlerinin tek kötü yanı kahvaltı ve yemek hizmeti vermemeleri. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Adrasan, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05013672120

Instagram: @adrasandagevleri

Ziyaretçi Yorumu: “Adrasan dağ evleri  tekne turu için son dakika karşımıza çıkan güzel bir konaklama yeri oldu. Tatil boyunca bebeğin biriken kıyafetlerini yıkama fırsatını bulduğumuz ev sıcaklığında şirin bungalov. Kahvaltı ve yemek hizmetinin olmamasını araçla bir kaç dklık mesafe ötedeki  köfteci yusufla çözebildik. Serkan beye güler yüzlü ve yardım sever olduğu içinde çok teşekkür ederiz.”

4. Luwi Life Concept

Adrasan’da tiny house deneyimlemek ve keyifli bir tatil için Luwi Life Concept’i mutlaka tercih etmelisiniz. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Adrasan, Deniz Cd., 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon numarası: 05333826452

Instagram: @luwilifeconcept

Ziyaretçi Yorumu: “Hafta sonu arkadaşımızın doğum günü için kalabalık bir ekip olarak oradaydık. Tinyler çok tatlı ve inanılmaz zevkle döşenmiş. İçerisinde ihtiyacınız olabilecek her şey mevcut. Hem yeşillikler içinde hem de sahile çok yakın ve bir çok markete yakın. Konumu bu nedenle çok iyi. Sahibi Eylem hanım da çok sıcak ve yardımseverdi. Her şey için çok teşekkür ederiz.”

5. No 1281 Boutique Hotel

İşletme sahiplerinin ilgisi, denize yakınlığı ve sabahları kuş sesleriyle uyanmanın güzelliği Adrasan tatiliniz için No 1281 Boutique Hotel’i seçme sebebiniz olacak. Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Deniz Mah. Dereboyu Cad. N128, 07370 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın. https://goo.gl/maps/P5h6uH8T7F1EF6C76

Telefon Numarası: 02422441281

Instagram: @adrasan1281

Ziyaretçi Yorumu: “Aile işletmesi, odalar temiz, çalışanlar güler yüzlü her neye ihtiyaç duyarsanız duyun çözülüyor mutfağıda temiz ve bol kepçe fiyatlar uygun atmosferi çok iyi kuş sesleri ile uyanıyorsunuz şiddetle tavsiye ederim.”

6. Ada Adrasan Otel

Hizmet, konum, yemekler ve misafirperverlik konusunda tam bir fiyat performans işletmesi olan Ada Adrasan Oteli mutlaka deneyimlemelisiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Adrasan, Sahil Caddesi No:38, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın. https://goo.gl/maps/6Bd8SVFV1v2NxAi68

Telefon Numarası: 05323157210

Instagram: @adaadrasanotel

Ziyaretçi Yorumu: “Bayramda Ada butik otelde kalmayı tercih ettik. Uğur bey ve Fikret hanım çok cana yakın ve ilgili insanlar. Hizmet, yemekleri, odaların temizli muazzam. Burası hem kafanızı dinleyeceğiniz, hem de Adrasan’da tercih edeceğiniz en temiz ve en konforlu yer. 9 yıldır buraya geliyorum, yine Adrasan’a gelsem rotam yine burası olur:) her şey için müteşekkirim🙏🏻.”

7. Erenler Otel

Denize 50 metre mesafede, çalışkan ve saygılı çalışanlar, kahvaltısı ve akşam yemeklerinin lezzetli olduğu Erenler Otel Adrasan tatiliniz için sizi bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Adrasan Üçbük Mevki Deniz Mah No:116, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02428831125

Instagram: @erenlerotel

Ziyaretçi Yorumu: “19/09/2022 ve 23/09/2022 tarihleri arasında eşimle beraber kaldık. Otel  yöneticisi Sevinç hanım ve personeli güler yüzlü cana yakın insanlar. Sessiz sakin ve denize sıfır güzel bir otel. Odalar küçük temiz ama 2 kişi için normal büyüklükte banyo ve tuvalet birarada. Denizi suyu ve kumsalı mükemmel diyebilirim. Otelde bahçe çok güzel doğal bir ortam var tavuklar ve kedilerde var. Güzel sessiz bir tatil oldu. Eylülde Adrasan mükemmel. Sevinç hanım ve ekibine teşekkürler seneye görüşmek üzere..”

8. Yörük Obası Bungalov Apart Evleri

Adrasan’da doğa ile iç içe sakin ve huzurlu bir tatil mi istiyorsunuz? Yörük Obası tam da bu istediğinizi yerine getiriyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Adrasan, 233. Sk., 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05372782102

Instagram: @adrasankampink

Ziyaretçi Yorumu: “Harika bir aile , tertemiz bir aile ortamı. Adrasan’ın gürültüsünden uzak. Doğayla iç içe bir mekan . Sahile 700-800 metre.”

9. Arikanda River Garden Hotel

Bahçesinde kedileri ve ördekleriyle hizmet veren işletme genel konaklama gerek yemekleriyle Adrasan’da hoş bir tatil için tercihiniz olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Sarı Kavak Mevkii No:241 Sokak Adrasan Mahallesi, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05418854620

Instagram: @arikanda.river.garden.adrasan

Ziyaretçi Yorumu: “Geldiğiniz dakikadan itibaren çok hoş hissedeceksiniz. Otel, Adrasan'da nehrin yanında, hoş vibe ile güzel bir konumdadır. Odalar pırıl pırıl ve yemekler harika. Geri dönmek için sabırsızlanıyorum 😍.”

10. Adrasan Apart Parlak Evleri

Adrasan’da evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz, bahçesinde huzur bulacağınız Adrasan Parlak Evleri tatil anlayışınızı değiştirebilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon içintıklayın.

Adres: Adrasan Mahallesi/Kumluca/Kumluca Antalya TR, Sahil Caddesi No:170, 07370

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05356841111

Instagram: @ adrasanparlakevleri

Ziyaretçi Yorumu: “1+1 Daire içi neredeyse sıfır gibi idi. Çok temiz. Bahçe, geniş ızgara ve bankların olduğu kısım ve son olarak araçların park yeri mevcut. Bizim kaldığımız kısım akşamları internet biraz zayıftı,  bir wifi güçlendirici takmak çözüm olabilir. Adrasan sahile çok yakın, sakın, müstakil, çocuklu aileler için ideal. Teşekkürler.”

11. Adrasan La Casita Boutique Hotel

Samimi bir işletme olan La Casita gerek bahçesi gerek çalışanları ve odaların güzelliği ile sizi Adrasan’a çağırıyor. Hotel hakkında daha fazla detay almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Adrasan, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05325577596

Instagram: @lacasitaadrasan

Ziyaretçi Yorumu: “Sakin küçük bir yer, denize yürüme mesafesinde, temizlik, hijyen kesinlikle çok güzel. Kahvaltısı güzel. Uygun fiyata kendinizi rahat hissedebileceğinize emin olun.'

12. Akya Otel & Restoran

Denize yakınlığı, temiz ama küçük odaları, kahvaltı ve yemekleriyle beğenilen Akya Otel Adrasan tatiliniz için tercih sebebiniz olabilir. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Adrasan, 229. Sokak No:132, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05321321281

Instagram: @akya.otel.adrasan

Ziyaretçi Yorumu: “Çalışanlar saygılı ve yardımseverdi. Odamız biraz ufaktı ama gayet temizdi. Serpme kahvaltı gayet yeterliydi. Akşam yemeklerinde de otelin restoranını tercih ettik ve memnun kaldık. Adrasan’da 2 sorunsuz gece geçerdik. Teşekkürler.”

Adrasan hakkındaki bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Adrasan Koyu Gezi Rehberi: Huzurun Kokusunu İliklerinize Dek Hissedebileceğiniz Adrasan Koyu Hakkında Her Şey
Antalya'nın Dillere Destan Beldesi Adrasan Hakkında A'dan Z'ye Bilmeniz Gereken Her Şeyi Anlatıyoruz

Popüler İçerikler

Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış